Bruxelles voor dummies

Ter illustratie van de vriendelijkheid t.o.v. de Vlamingen

 “In de voorbije twee eeuwen is Brussel groot gemaakt door duizenden migranten uit Wallonië”

“Vandaag ontvangt de stad nieuwe immigratiegolven en dat is een rijkdom, maar de integratie is en moet gericht blijven op het Frans, vooral voor de kinderen van die migratie, die vooral uit de latijnse landen van Europa of uit de Maghreb of Franstalig Afrika komt.”

 “Ze (de Nederlandstaligen) mogen hun eigen belangen beheren, maar mogen niet, zoals nu het geval is, buitensporige privileges krijgen die de openbare financiën belasten en de rechten van de Franstalige burgers verdringen.”

De oorspronkelijke titel van dit artikel luidt ‘Brussel is en blijft Franstalig’, maar wij gaven de voorkeur aan onze versie.  Brussel bestaat niet meer, werd vervangen door Bruxelles, de megalomane hoofdstad van het land b en van de EUSSR.  De dummies bestaan wel, dat zijn wij, de Vlamingen, die de factuur mogen betalen (…je moet maar durven te stellen dat we de openbare financiën belasten!). Het liefst zouden ze ons willen uitgommen, zolang we maar onze bankkaart achterlaten.

U kan het arrogante artikel lezen.  Of niet.  We werden er niet vrolijk van.

“Brussel is een Franstalige stad en moet dat blijven. Dat schrijft de Franstalige en Waalse Liga van het Brussels Gewest in een manifest. De Nederlandstaligen hebben ook te veel macht binnen de Brusselse instellingen, en er moet een einde komen aan de eis van individuele tweetaligheid in openbare functies.” Lees verder bij Brussel Nieuws.

FVE

 

 

7 gedachten over “Bruxelles voor dummies

 1. Met al die overlopers dacht ik bij het openen van Golbrekers, ‘t is gebeurd, ze zijn geïmmigreerd naar Brussel.
  Sinds twee dagen krijg ik zeer aggresief over jullie artikels het bericht : Merci, de visiter notre site http://www.golbrekers.be.
  Blijkbaar zijn ze wat jaloers. Ze mogen dat voor mijn part zijn, maar ze moeten hun manieren houden en mij niet lastig vallen.

   • Misschien wat onduidelijk geweest. Klik golfbrekers aan en ik krijg dat Frans gedoe, op mijn computer komt het gewoon over jullie berichten heen. Als ik het weg klik komt het telkens terug. Ze hangen echt mijn voeten uit.

 2. De inhoud van de tekst is kenmerkend voor de franstaligen in Brussel. Het getuigt van een “superioriteitscomplex ” dat zijn gelijke niet heeft. Het is echter alleen gebaseerd op “een dikke nek, een grote muil, twee kromme poten, vetbollen onder de armen en een koppel dikke “kl…” van ze dag en nacht te schuren”. Voor de rest heeft men nog geen “beroesterde nagel” om aan zijn de kont te krabben, en leeft men op kosten van “les sales flamins”.
  De voormelde tekst is dan een uiting van een diep geworteld anti-Vlaams racisme, dat evenmin zijn gelijke niet kent, en het cement is sinds 1830, van de kunstmatige belgische staat. (die sindsdien Vlaanderen bezet!!).
  Terzelfder tijd is de voormelde tekst ook een ode aan de etnische zuivering en culturele genocide die gepleegd werd op de Vlamingen in Brussel, en een aanzetten tot haat tegen “fes flamins…”.
  Waar zit Youssef De Witte???

  Het tijdstip is dan ook gekomen voor de Vlamingen, om Brussel te verlaten en alle banden ermee door te knippen. Laat ze dan maar gaar koken in hun geïmporteerd vet. Op het gepaste ogenblik zal de vulkaan er dan ook ontploffen.
  De Vlamingen hebben er dan alle belang weg te zijn… zo niet wordt het een vlucht zoals in 1960 toen de kolonialen uit Congo zijn moeten gaan lopen, de benen van onder hun lijf!!!
  Maar….als dit zover is kunnen komen dan ligt dit ook aan aan de verraders en collaborateurs aan Vlaamse kant, die daartoe hebben bijdragen op alle mogelijke manieren, maar die wel verkozen werden door een meerderheid van de bevolking(=klootjesvolk) in Vlaanderen. Dit laatste kan dan ook niet genoeg benadrukt worden. Als men een democratie wil en heeft, waarbij de macht ligt bij het volk, dan moet dit laatste ook aangesproken worden voor de politieke keuzes, die een verraad van de Vlaamse belangen uitmaken. Men moet nu eenmaal weten wat men wil en doet.. en men moet hiervoor dan ook verantwoording afleggen.
  Dit geldt ten andere ook voor alle andere nefaste keuzes die gemaakt werden door dit “klootjesvolk”.
  Opvallend is ook dat op de voormelde tekst, geen enkele reactie komt van de zogezegd democratische partijen in Vlaanderen. Als het omgekeerde zou gebeuren is het kot eens te meer te klein aan franstalige kant, waar men dan de rangen sluit in de strijd tegen “les sales flamins….”.
  Dit duidt dan voor de zoveelste maal aan dat het probleem in Vlaanderen zelf ligt.

Reacties zijn gesloten.