4 gedachten over “Bombardier-plannen B, C, D, Exit

 1. Goed dat je dit filmpje toont. Want de meeste mensen denken dat alleen de ongeschoren Calvo deel uit maakt van de praatbarak. De poco zenders hebben wellicht nog nooit van Jan Penris of Stefaan Sintobin gehoord (of willen horen …)!

 2. Niet over Bombardier, wel over VB.

  Kreeg een uitnodiging om mee te komen protesteren op 13 mei tegen Nouman Ali Khan, die een ‘lezing’ houdt in de Expo Antwerpen. Die is uiteraard tegen van alles en nog wat in onze westerse normen en waarden.
  De keuze van de personen, in het bezit van die waarden, die het VB wil verdedigen, vond ik wat pijnlijk gekozen.
  Nouman is een fan van homohaat maar wil ook zweepslagen geven aan prostituees, pornoacteurs en mensen die overspel plegen.
  Ik supporter niet voor dat soort van straffen, maar sta ook niet in mijn handen te klappen voor de hier aangehaalde waarden, waarvoor dus moet geprotesteerd worden tegen Nouman, zoon van Khan.

 3. Om de homo’s een hart onder de riem te steken, een mededeling voor hen: het links Berlijns Weekblad ‘Jungle World’ nodigt je uit met het woord ‘Shalömchen’ (een begroeting die vooral door homo’s gebruikt wordt en afgeleid is van het Hebreeuwse shalom) voor een party, naar aanleiding van zijn 20 jarig bestaan en dit op 4 juni.
  Bedankt de Jûdische Allgemeine die er mij tijdig op attent heeft gemaakt, zodat je op tijd je trip kan plannen.
  Mocht je graag het gedachte goed van het weekblad volgen, dan kan dat op Jungle-World.com, zodat je in Berlijn niet met je mond vol tanden staat en over één en ander kunt meespreken.

Reacties zijn gesloten.