5 gedachten over “Boedapest. Merkel. Allah Akbar. Kindertheater.

  1. Allah Akbar ! dat roepen ze zelfs bij IS . Waarom gaan die feitelijk vluchten . Heel het MO is het roerend eens Den Allahu Akbar is de meest rechtvaardige , de meest onbaatzuchtige , de meest vredelievende , toch gaan ze lopen . Wanneer gaan die idioten eens beginnen nadenken over hunne Allahaha . Zolang ze niet scanderen Groen Akbar ,Theo Francken Akbar , Bert Anciaux Akbar , Kristof Calvo Akbar blijven ze achterlijk . Ze beginnen al met Merkel , dat is een goed begin , enkel nog Akbar achter plaatsen . Dat zijn hun goden , hun profeten , hun weldoeners , want daar kunnen ze iets van verwachten Van Allah kunnen ze de bomen in kruipen , die trekt er zich geen fluit van aan . Wij delen mee in de prijzen

  2. Met de duitsers wil ik NIET in een door hen gedomineerde politieke unie. Dat ze zichzelf verdunnen zoveel ze willen, maar dan moet er ook een hek rond, zoals Joschka Fischer ooit voorstelde.

  3. Servische president aan D: verlaag de uitkeringen aan immigranten en er komen er 80% minder uit de Balkan. Vlg hem krijgt een ‘vluchteling’ maandelijks €580 in D, terwijl het gemiddelde loon in Servie maar €400 bedraagt.

  4. De nieuwe aanvalsstrategie van een beschaafd volk : kinderen en vrouwen eerst in de vuurlinie.
    Ter vergelijking misschien onder het kindertheater de beelden van : vimeo.com>STAM STADSMUSEUM Gent> plaatsen over de Belgische (Vlaamse) vluchtelingen tijdens WOI in Nederland.

  5. Zei de gevluchte shah van Perzië het al niet : the blue eyed people are very naive. Die vaststelling moet zich over Azië en Afrika verspreid hebben, want die kinderen worden voor hun wensen duchtig uitgebuit. De zigeuners hadden aan de woorden van de shah geen boodschap, die wisten het al en staan al eeuwen met hun kinderen meelij op te wekken.

Reacties zijn gesloten.