Blode Jan

dhimmie soepjurkWat nu? Heeft onze minister van Binnenlandse Zaken zich bekeerd tot de islam?

Neen, zo ver is het niet gekomen. Jan Jambon had een interview in De Zondag van vandaag en daarin gaat het onder andere over het koran-incident van Filip Dewinter. Dat hij daar tegenin ging, kwam recht uit zijn hart zegt hij in dat interview:

“Dewinter zwaaide met de koran en noemde dat een ‘license to kill’. (Nota: lees de koran en dan weet je dat Dewinter hierin zeker gelijk heeft).
Dat kan niet. De koran is voor honderdduizenden mensen in dit land een heilig boek. Je moet daar respect voor hebben. Het zou heel nefast zijn om alle moslims tot onze vijand te maken, wat Dewinter wil doen. De scheidslijn tussen goed en kwaad loopt niet tussen de islam en de rest van de samenleving.”

Als minister van Binnenlandse Zaken staat Jambon voor heel wat uitdagingen. Vluchtelingen bijvoorbeeld. Europa was eerst zinnens zo’n 40.000 vluchtelingen uit conflictzones als Syrië op te vangen, maar de Verenigde Naties vinden dat niet genoeg. Zij spreken over minstens één miljoen vluchtelingen die door Europa moeten opgevangen en gevoed worden.

“Wij vinden het quotasysteem voor een correcte spreiding over alle landen aanvaardbaar”, aldus Jan Jambon. “Alleen moet er wel rekening gehouden worden met wat andere landen nu al doen. Duitsland is nu al opvangkampioen en ook België doet al meer dan zijn deel.”

Aantallen kan hij er moeilijk op kleven: “We moeten vroeger selecteren. Het heeft geen zin eerst iedereen binnen te laten om vervolgens tachtig procent weer terug te sturen. De echte asielzoekers, de mensen die in hun thuisland met de dood bedreigd worden, die moeten allemaal opgevangen worden. Ik kleef daar geen aantal op. Maar dat geldt niet voor de economische vluchtelingen.” (SL)

Geleend bij Clint

8 gedachten over “Blode Jan

 1. Spijtig dat Godfried van “Boeljon” al een tijdje dood is . Hij zou zeker lid zijn geweest van VB en een vurige aanhanger van Filip Dewinter . Wat zijn wij toch een naief en lamlendig volk , een hoop Jambonnen bijeen. Sta op , uit de dood Godfried , er is werk aan de winkel. Ik stel voor dat de redactie dat youtuubeke van 20 juni “Parijs de stad van de liefde” bij hoogdringendheid eens laat zien aan Jambon om een beter inzicht te krijgen over dat krapuul dat wij moeten voeden

 2. Elke dag beklaag ik het mezelf dat ik ooit een stem gegeven heb aan deze verraderspartij NBA, het verraad komende van die bende lafaards is gigantisch, ik hoop dan ook uit het diepst van mijn hart dat ze bij de volgende verkiezingen nog geen 15% meer halen en dat de nuchtere Vlamingen hun stem geven aan het Vlaams Belang want die barbarij verziekt door dat pervers WC papier koran is dodelijk voor onze cultuur en samenlevingsmodel.
  Jean Hesp is een echte zware ontgoocheling voor de Vlamingen, ik had een rechte rug verwacht bij die vent, helaas, likken, slikken en pikken is de core business bij dat tuig.
  Voor alle duidelijkheid Jean Hesp, voor dat smerig boekje zullen wij NOOIT of te NIMMER enig respect opbrengen, op de vuurstapel hoort het thuis.

  • Ik had eerlijk gezegd de bui zien hangen. Ik ben electoraal op VB blijven stemmen ondanks de negatieve prognoses, en ik zal dat blijven doen, hopende dat volgende verkiezingen het tij keert.

 3. Als men het over de islam heeft is het van belang dat :
  1. De geschiedenis in herinnering te brengen met de gruwelijke en bloedige exploten, van deze islam.
  Ik verwijs naar de publicatie “Waarom we bang moeten zijn…” met de video, waarin een overzicht gegeven wordt. Er zijn voldoende schriftelijke bronnen om dit te onderbouwen.
  2. De waarheid wordt gezegd over de volkeren die overwonnen werden, en waar lafheid en verraad een rol speelde. Ik verwijs naar het boek “De lange zevende eeuw” van Wim Jurg, waaruit blijkt dat steden een extra belasting verkozen te betalen om met rust gelaten te worden en waarbij ze dus hun vrijheid opgaven voor de veiligheid, en uiteindelijk alles verloren. De feiten bewijzen dit dagelijks!!
  3.De aandacht wordt getrokken op de collaboratie met de islam in gebieden die niet onder controle stonden van deze islam. In de voormelde video wordt o.a. verwezen naar Venetië, maar er is ook Frankrijk, de hoer van de islam. Momenteel zijn het westerse landen die mee heulen met corrupte regimes en terroristische bendes steunen… met als gevolg een gigantische chaos in Afrika en het Midden-Oosten waardoor we hier overspoeld worden met vreemdelingen.
  Ook vandaag speelt het verraad en de lafheid een doorslaggevende rol.
  4.Een analyse wordt gemaakt van de islam waarbij duidelijk wordt gesteld dat het geen godsdienst is, maar een totalitaire en gewelddadige ideologie. Ibn Warraq heeft het in boek “Pourqoui je ne suis pas musulman” over een mengeling van franse revolutie en bolsjewisme. Dit maakt dan ook al duidelijk waarom de loge en alles wat links is, de rode loper uitrollen voor de islam. De verraders zijn hier dan ook ontmaskerd.
  5. Een verband wordt gelegd met het communisme. Beide terreursystemen vertonen opvallende gelijkenissen. Gezien de NWO een communistisch systeem moet en zal zijn, is het dan ook logisch dat de islam gebruikt wordt door de NWO om onze maatschappij te vernietigen en de bevolking te vervangen door een bastaardsoort cfr het Coudenhoven Kalergi plan. (via deze vreemdelingen invasies).
  6.Uiteindelijk ook de zetbazen van de verraders worden ontmaskerd, en deze zijn te vinden bij machtige financiële(=banksters mafia’s) en occulte(=illuminati ) belangen, en die de drijvende krachten zijn achter de samenzwering tegen onze westerse beschaving, met behulp van de handlangers die hun landen en volkeren verraden en verkopen. (o.a. via de EUSSR)
  Uit het voorgaande blijkt dan ook dat de islam niets te zien heeft met fascisme, nazisme en Mein Kampf, (=dat sommigen er steeds bij sleuren), maar alles communisme, marxisme en socialisme.
  Dit is niet geloofwaardig, maar leidt bovendien de aandacht af van de ware aard van de islam, van de verraders en vooral van de “samenzweerders”. Cui Bono??
  Als men er toch de nazi’s bij sleurt dan moet men ook de durf hebben om te kijken naar diegenen die het op poten hebben gezet en gefinancierd hebben.
  Het dient dan ook tot niets om telkenmale met de cartoons voor de dag te komen.
  Het gevolg is immers dat de islam zich in de slachtofferrol gaat wentelen.
  Het is belangrijker en efficiënter de bloedige exploten van de islam in herinnering te brengen, met “plastische beschrijvingen” van de gruwel..en vooral met de “aantallen” .
  Wat de islam ook moge zijn, het is alleen maar door het verraad en de lafheid, dat deze islam is kunnen doordringen is in het Westen. Het is dit verraad en deze lafheid die moeten aan de kaak gesteld worden. Van je vijand mag je immers niets goeds verwachten.
  Filip De Winter had dan ook beter de nadruk gelegd op de elementen in het voormelde schema, maar naast de koran had hij ook het boek “Zwartboek Communisme” moeten zetten, en vervolgens vastgesteld moeten hebben dat de kamer voor een groot deel vol zit met rode- en loge verraders..
  Het had een gans andere wending gegeven aan het incident.
  Jambon had dan moeten kleur bekennen
  Het voormelde schema vereist wel dat men de handen vrij heeft!!

  • Lovenaar, dank voor deze perfecte analyse. Aan de manier waarop dit probleem benaderd en/of aangepakt wordt, kan men inderdaad vermoeden wie ergens gebonden ligt! En gebonden liggen beperkt nu eenmaal kansen tot…..

 4. This is Insane

  Moet je zien, Anjem Choudary de Abou Jahjah uit Londen gaat op een intimiderende houding met zijn gevolg rond een Politieagent staan in de UK en spreekt hem aan
  Omdat de Agent een polsbandje draagt voor steun aan de Engelse Soldaten die waar ook ter Wereld hun missies uitvoeren alsook voor de gesneuvelden.
  Even later verwijdert de agent het polsbandje!

  http://www.liveleak.com/view?i=c79_1434926929

 5. De Wever Bart de gouwleider van de bende nva heeft vele jaren terug gezegd “het Vlaams de keel over te snijden”, maar los daarvan wie zo stompzinnig is (was) om op een andere partij te stemmen als El Cid’s de zijne moet nu niet weeklagen als een oud wijf.
  Onze voorman is altijd duidelijk geweest wat er aan de hand is en hoe het op te lossen, daar is geen enkele andere partij die de afgang van het OUDE Europa in vraag durft te stellen, Dantes inferno wordt stilaan werkelijkheid en dan lees je dat zo’n schijtertje als die Jambon het opneemt voor de islamiet.
  De dhimmi’s denken dat door welke concessies dan ook te doen voor de hordes islamieten ze gespaard gaan worden als de oorlog (die nu reeds woedt) aan de oppervlakte komt…
  De nitwit die in opdracht van de gouwleider zich mag bezighouden met de hordes islam(ieten) en of het nu illegalen zijn of asieltoeristen de openbare KRomroep BRT heet ze “Mensen Zonder Papieren” (of erger nog “migranten”) dus Theo Rank Xerox Francken (*) met zijn stoere praat is bevoegd voor de materie islamieten invaders in Vlaanderen…
  We weten allen dat de gouwleider welwillend staat tegenover islam(ieten) er er dus geen probleem inziet dat er enkel tienduizenden of honderdduizenden bijkomen in Vlaanderen, dus laat hij Theo Rank Xerox maar wat aanmodderen en weet dat hij zich verzekerd voelt door vele stompzinnige kiezers die het verschil niet weten tussen kritiek en kritisch (of voorlichting en informatie).
  De gouwleider heb ik nooit vertrouwd nog voor hij in zijn rol groeide was hij een te mijden individu en ziet hoe hij De rattenvanger van Hamelen evenaart…mainstream media kijken goedkeurend toe, hun enige prioriteit is dat de Rechtse islamofoben zo goed als nooit aan bod komen en daar slagen ze wonderlijk in.
  Alle (zonder uitzondering ALLE) partijen behalve het Vlaams Belang hebben als core business : islamofiele multikul promoten en daarbij de Katholieke Kerk zo vaak als mogelijk ondermijnen.
  De openbare Kromroep BRT pakt terug uit met een omstandige berichtgeving rond de het ramagedram en de jaarlijkse SLACHTPARTIJ die velen ******* (ik klem mijn kaken op elkaar) een “feest” heten…een dier gruwelijk doden en dat een feest heten…hoe knettergek moet je zijn, hoe dhimmi moet je zijn om dit een feest te heten.
  Die” Jambon, want daar draait het in feite om is één van het soort die Winston Churchill treffend omschreef als een appeaser (voor de jonge lezertjes) An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last, dus in goed Vlaams een rat onder de ratten.

  (*) jawel zoals het kopieerapparaat van enige jaren terug.
  Jarenlang heeft hij het Vlaams Blok/Belang programma met een vergrootglas bestudeerd en vervolgens alles wat hij dacht dat voor de gouwleider goed genoeg was met een light saus overgoten, daarna was het een koud kunstje om met de hulp van de (bereidwillige) mainstream media “sterke” programma punten van de bende nva aan de gelobotomiseerde kiezer voor te leggen.
  De gouwleider heeft hem dus beloond met de horden asiel toeristen (lees muslim invaders zegt meer als wat anders) te helpen om Vlaanderen binnen te komen en in eerste instantie onze welvaart te ondermijnen, daarna komt het groterte werk zie wat er rond ons gebeurd…
  Vijf voor twaalf, NEE Vijf NA…

Reacties zijn gesloten.