Bijna een krimppakket voor CD&V door halsstarrige Mahdi

Dat de CD&V bij de samenstelling van de zgz. Vlaamse regering vervangbaar zou kunnen zijn door mateke’s Vooruit, zal misschien wel iets te maken hebben met de pijnlijke terugtocht der tsjeven.

De media grijnsden bijna even vergenoegd als bij een slecht verkiezingsresultaat van het VB. Het leek wel alsof ze zich allen vol overgave wentelden in de miserie van de neo-heiland der zgz. christendemocraten. “Zijn hand overspeeld”, “Verkeerd gegokt”, “gezichtsverlies”… en “Hilde Crevits heropstanding” die Mahdi de spreekwoordelijke dolk in de rug stak. Soit. Wie met de grote jongens wil spelen, moet tegen een stootje kunnen.

Nochtans beriep de CD&V zich tientallen jaren erop zich comfortabel “in het midden van het bed” genesteld te hebben. Intussen mag de partij al blij zijn als ze niet in de hondenmand belandt…

We verwijzen naar ons vorig opiniestukje, begeleid door Mahdi’s niet te misverstane boodschap bij de VN:

“Het is onze verantwoordelijkheid dat we met de juiste emoties migranten opvangen, dat de emoties positief en niet negatief zijn… met de emoties van solidariteit, van hoop, respect en verantwoordelijkheid… en dat we de verschillen kunnen overbruggen… “

In andere toespraken heeft Mahdi het over integreren, dat óók wij moeten integreren in de nieuwe samenleving opdat de integratie van de gelukzoekers zou lukken… In de praktijk komt het erop neer dat wij onze portemonnee nog verder moeten open zetten opdat Prachtlanders zich hier op hun gemak kunnen voortplanten en “ons pensioen redden”.

1 gedachte op “Bijna een krimppakket voor CD&V door halsstarrige Mahdi

  1. Die Marokkaan is de doodsteek voor de cd&v. Nog meer vreemdelingen is de doodsteek voor heel Vlaanderen. Die massa regeringen en parlementen incl senaat is totaal overbodig en waanzinnig duur want dat teert allemaal op onze kosten.
    Conclusie:
    Die troep verdrijven en massaal stemmen voor Het Vlaams Belang dat is goed voor onze veiligheid en leefbaarheid en welvaart.
    Als die troep uitgeschakeld én drooggelegd is kunnen de energieprijzen minstens gehalveerd worden.

Reacties zijn gesloten.