Beschaving, waar zijt gij gebleven?

imageFranse Femen-dellen ‘betoogden’ gisteren op het Sint Pietersplein tegen de paus, die volgens hen niet voor het Europese Parlement mag komen spreken op 25 november en zijn kruis daar moet steken, waar zij het houden!
Moest de IS-bendeleider komen, wat we niet voor onmogelijk houden vermits de terrorist Arafat zelfs de Nobelprijs van de Vrede toegekend werd, zouden ze waarschijnlijk de koran niet steken waar de kruisen zich bevinden.  Indien toch, dan zou Allahs toorn hen snel weten te vinden.

De Femen-dellen zijn trouwens een woekering van Oekraïne, perfect passend in de EU.

Ze hebben de paus al langer in hun vizier::

Notre-Dame Parijs 12.02.2013

Notre Dame Parijs 12.02.2013

FT

 

8 gedachten over “Beschaving, waar zijt gij gebleven?

  1. Voor gelovigen is dat You Tuubeke vrij schokkend . Voor het kruis moet ge knielen en bidden om vanalles te vragen . Het dient niet om het in uw g….. te steken . Als dat Laurette Onckelinckx maar niet op rare ideeen brengt . Ik acht ze in staat om hetzelfde te doen maar dan met een Vlaams Leeuwenvlag . Het zou meer stof doen opwaaien dan ons uitschelden voor giftige zwammen en schimmels !

  2. Is dat een optreden van de linkse elite Dat uitschot van de maatschappij zouden ze jaren moeten opsluiten

  3. Wat een luxe… een kruisbeeld ! Terwijl er zoveel mensen zijn die nog geen…
    “verroestte nagel hebben om aan hun achterwerk te krabben” 🙂

    • Fikken we hebben ze weer gemist hé, en we willen al zo lang samen deze dames eens live zien. Natuurlijk je weet nooit waar ze opduiken hé.

Reacties zijn gesloten.