Belgische belastingbetalers betaalden voor terroristische aanvallen

Gerolf Annemans, EU-volksvertegenwoordiger voor Vlaams Belang, werd door RT gecontacteerd voor een gesprek:

Islamic (Welfare) State: ‘Belgium taxpayers paid for terrorist attack’

“We discovered that most of the Syrian fighters returning to Belgium get allowances after proving that they are not able to get work. This is a general phenomenon, Gerolf Annemans, Vlaams Belang Party, told RT.

Belgian investigators revealed at least five of the suspects behind the terror attacks on Paris and Brussels were receiving welfare benefits prior to the atrocities. The Wall Street Journal was one of the first media outlets that reported on the story.”

Volg bruggetje naar artikel en videoopname.

 

4 gedachten over “Belgische belastingbetalers betaalden voor terroristische aanvallen

 1. De Vlaamse belastingbetaler betaalt ervoor!!
  Het gaat hier om een geïmporteerd kiesvee, wiens stemmen worden gekocht.
  Cui Bono??
  Het in leven houden van dit “kiesvee” gaat dan nog gepaard met alle mogelijke vormen van fiscale en sociale fraude.
  Intussen is het “kanaalplan” in Brussel van Jan Hesp een klucht.
  Alle franstaligen en linkse(ook Nederlandstaligen) politiekers waren er tegen en saboteren het dan ook.
  Het gaat hier dan ook niet alleen om een “paar terroristen”, maar om een gigantisch crimineel corrupt systeem dat met belastingen van de Vlamingen wordt in leven gehouden.
  Zie ook de problematiek van de OCMW steun aan gevangen !!
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1289449/2011/07/07/De-Clerck-werkt-aan-omzendbrief-voor-OCMW-steun-gedetineerden.dhtml
  met citaat :
  “Ontslagnemend minister van Justitie Stefaan De Clerck plant een omzendbrief om klaarheid te scheppen over het “zakgeld” voor gedetineerden. Het is “onaanvaardbaar” dat de OCMW’s moeten bijspringen voor de sigaretten, drankjes of televisie van de gevangenen, zei hij vandaag in de Kamer.”(=einde citaat)
  Over het gevolg dat er aan gegeven werd, kan men lezen in het volgende bruggetje :http://www.lachambre.be/FLWB/pdf/53/2744/53K2744004.pdf
  met titel:
  “WETSONTWERP tot wijziging van bepaalde artikelen van de basiswet van
  12 januari 2005 betreffende het gevangenis wezen en de rechtspositie van de gedetineerden “.
  Als men dan weet wie er zoal in de gevangenis zit.. !!!
  Neem daar bij dan nog het “soort” dat op vrije voeten rondloopt..!!
  Uiteindelijk gaat het dus niet om een “paar terroristen”, maar om een gans misdaad – leger dat leeft op kosten van de belastingenbetaler.
  Eens te meer moet echter vermeld worden, en dit tot in den treure :
  Een meerderheid van de bevolking stemt daarvoor!!!
  Dit had Gerolf ook moeten duidelijk maken aan RT.

 2. sinds decennia bracht de partij van de heer Annemans de boodschap dat een bepaald deel van de aanwezigen in België, noem ze nu inwijkelijgen, asielzoekers, moslim (ganse families), “kleine” criminelen, en ook de grote natuurlijk, omwille van de politieke correctheid ons opgedrongen door links en centrumlinks, zich NIET integreren.

  Tenzij men verstaat on der integreren: van t OCMW leven, gratis wonen, gratis vervoer, gratis onderwijs, gratis dit en gratis dat. Dat slechts een fractie van die mensen in de criminaliteit belandt is geen excuus voor de overheid om de ogen te sluiten over de feiten: die groep is niet geïntegreerd, en WIL niet integreren. Ze hangen vast via hun honderduizenden schotelantennes aan de blijvende indocrinatie dat ze één doel moeten nastreven: hier de macht pakken. Het zit gewoon in hun genen om hier hun wetten te stellen.

  Dat ze dat doen door te zwartrijden of door iemand de keel over te snijden maakt niks uit. Ze hebben geen besef van nuances, ze willen maar een ding:
  graaien en ons vierkant uitlachen.

  Wat ik hoorde van NVA Francken deze morgen is hallucinant: we zullen duizend plaatsen bijmaken om de uitgeprocedeerde criminelen op te vangen. Neen besteTheo: – ofwel zet je ze vast in de gevangenis, ofwel stuur je ze terug. Met hun gezin. De belastingbetaler is het beu om dat crapuul en hun sympathiserende familie te blijven sponsoren.
  NVA kan de wetten in die zin veranderen, maar ze doen het niet. Wachten ze tot ze 12% zakken na de volgende verkiezingen<? ik zie ze dan al luidop roepen dat het zo niet verder kan. Hypocrieten.

  En… dat meiske met opengereten wang zal zoals het hoort en ons siert, toch de andere wang aanbieden hé.

  De oplossing die Annemans aanreikt is de meest voor de hand liggende:
  aangezien alle regeringen tot hiertoe blijven ploeteren en melig doen, zorg dat er anderen in de plaats komen. Leiders met ijzeren tanden zoals Annemans het zo plastisch uitdrukt.

  Trop is teveel.

  • ‘ons opgedrongen door links en centrumlinks’

   En dan hebben we nog onze liberalen waarover Goethe zegt, in zijn gesprekken met Friedrich Soret, ‘Der wahre Liberale sucht mit den Mitteln, die ihm zu Gebote stehen, so viel gutes zu bewirken als er nur immer kann; aber er hutet sich, die oft unvermeidlichen Mängel sogleich mit Feuer und Schwert vertilgen zu wollen’ (De ware Liberaal zoekt met de middelen die hem een leidraad zijn, zo viel goeds te bewerken als hij maar kan; maar hij hoedt zich ervoor, de dikwijls onvermijdelijke gebreken onmiddellijk met vuur en zwaard uit te roeien.) Exact wat de liberalen doen: parole, parole, parole voor het goeds, maar vuur en zwaard hanteren is er niet bij

 3. In België verblijven meer dan 100.000 illegalen die al of niet gekend door de politiediensten. Iedere keer dat ze opgepakt worden geven ze een andere naam op. Na de 2 uur durende formaliteiten ( met maaltijd van het OCMW)worden 95 % van de illegalen op straat gezet met een bevel om het grondgebied te verlaten onmiddellijk/binnen de vijf dagen. De openbare vuilnisbak juist buiten het bureel ligt nadien vol met deze bevelen. Na controle van de vingerafdrukken blijken sommigen meer dan 20 aliassen te hebben en dit in dossiers voor criminele feiten. Zelfs op het ogenblik van de aanhouding voor misdrijven, wordt er door de magistraat van dienst meestal niet gereageerd.
  In Oostende mocht er zelfs niet gecontroleerd worden bij de gratis voedsel- en kledinguitdeling van het OCMW. Administratief aangehouden illegalen konden ook gratis ,op hun vraag, naar een ziekenhuis overgebracht worden voor een consultatie of behandeling.

Reacties zijn gesloten.