20 gedachten over “Barbaren

 1. Hopelijk beginnen ze ooit in Europa met het Vaticaan en met het Berlaymontgebouw.

  • Geen vergelijking. Op geen enkel gebied. Trouwens, zelf het Berlaymontgebouw kan nog dienen als…asielcentrum!

  • Frans,
   Volgens mij zit jij op een verkeerde blog!!! IS en aanverwanten zijn een smeerlapperij die in Europa niet thuis horen. Dat ze in hun zandbak blijven. En dat ze met hun poten van het westers patrimonium afblijven.

   • Walter,
    100% akkoord, maar toch twee opmerkingen:
    IS moet overal zijn poten afhouden.
    Ze horen nergens op deze wereld, noch op een andere wereld thuis.

   • Walter,
    Het is niet omdat jij vindt dat ze hier niet thuishoren, dat ze niet gaan komen of hier reeds zijn.

    • Ik weet dat ze hier zijn, maar ik roep dan ook niet openlijk op ons patrimonium de vernietigen.

 2. Zolang de Westerse leiders zich blijven gedragen als gecastreerde honden die geloven in een vredelievend utopia zal het kwaad zegevieren.

 3. Om de islam rechtvaardig te kunnen beoordelen moeten we weten wat er daarvoor was. Vraag : merkt iemand het verschil tussen de voor islamitische periode en de islamitische?
  Die voor islamitische periode wordt voorgesteld als wetteloos, zedeloos, beheerst door slechtheid en verdorvenheid. De Koran geeft als voorbeeld de praktijk van het levend begraven van pasgeboren meisjes. Het was een afschuwelijke tijd vanwege de wreedheid van de samenleving plus het idealiseren van kwaliteiten als heetbloedigheid, snelle boosheid en het niet bereid zijn tot vergeven. Het was de tijd van het absolute kwaad, de jahil. Een tijd die door de komst van de islam gelukkig tot het verleden behoort.

   • Had toch de vraag gesteld : merkt iemand het verschil tussen de voor islamitische periode zoals die voorgesteld wordt door de islam ( en die volgens diezelfde islam nu gelukkig voorbij is) en de huidige islamitische periode?
    Aan de snelle boosheid is nog niets veranderd.
    Vrouwen worden in boerka’ s en jellaba’ s gestoken omdat die heetbloedigheid wat bedwongen zou worden.
    En bij het niet bereid zijn tot vergeven zijn ze ook nog geen stap verder dat merken we aan de onthoofdingen bij ongelovigen.
    Dacht je dat ik een zonneslag had en partij koos voor de islam?

    • Neen, omdat je misschien van uitging dat er een verschil is tussen de pre-Mohammed periode en de jaren die daarop volgen.

Reacties zijn gesloten.