Barack Obama, de kalief van Syrië en Irak

mediamanipulatieVerplichte literatuur.  Je hoeft het er niet 100% mee eens te zijn, maar de analyse en conclusies van journalist Willy Van Damme moeten tot nadenken stemmen.

“De Amerikaanse president Barack Obama blijkt de ware kalief van de Islamitische Staat te zijn.”

De algemene teneur in onze media en in de politiek met betrekking tot het Midden-Oosten is dat de VS, met hulp van onder meer de Belgische en Nederlandse F16’s, in Irak en Syrië een oorlog voeren tegen ISIS en tegen de terreur in het algemeen. Dat was de reden waarom wij onze vliegtuigen naar ginds stuurden.

Jihadist met onthoofde kop

Een der vele Syrische vrijheidsstrijders en idealisten van Didier Reynders, Rik Coolsaet en Rudi Vranckx. En fier dat hij is. Dit is niet iemand van ISIS maar van een van de vele anderen groepen (sic) strijders voor de mensenrechten.

Een recent openbaar gemaakt geheim rapport van het Pentagon van 12 augustus 2012 (1) toont echter aan dat dit een grote leugen is. Een document wiens echtheid boven elke twijfel staat. Integendeel, uit dit document blijk het de VS te zijn die mee aan de basis ligt van de oprichting van ISIS en het kalifaat van de Islamitische Staat.  Lees verder…

FT

12 gedachten over “Barack Obama, de kalief van Syrië en Irak

 1. Weer zo’n ellenlange tekst. Voor mij heeft de VS IS veroorzaakt door de sjiieten aan de macht te brengen in Irak, waar blijkbaar de soennieten de natuurlijke leiders waren. Democratie is ook niet alles.

  • We zijn er ons van bewust dat lange teksten / video’s niet ieders meug zijn. We bieden slechts aan. Niemand is verplicht die te lezen / ernaar te kijken.

   • Ja goed, dan die foto maar: ‘Een door ISIS zelf gepubliceerde slachtpartij’ : zelfs een kind kan zien dat daar geen enkele dode ligt, van de voorsten zijn zelfs de handen niet samengebonden, de anderen gewoon met een zakdoek of een lintje.
    Wie zo’n foto als bewijs publiceert is het niet waard dat hij een blog runt.

 2. strijders voor mensenrechten ! Zij genieten volledig mijn steun en sympathie maar dan enkel en alleen , de rechten van de Mens en niet die van een Beest, die onder de gedaante van een mens enkel geboren zijn om hun medemens enorm veel pijn te doen lijden zoals dat afgebeeld “beest” op de foto. Die heeft recht op niets . Smeerlappen is nog een zwakke duiding voor dat tuig ! Of dat nu nostra , IS of boke met ham of weet ik veel wat . Het zijn allemaal misdadige primaten

 3. Ik ben reeds in het bezit van dit document enkele dagen na het verplicht vrijgeven van het document op 18.05.2015. Nog dezelfde dag postte ik de gegevens als reactie op de column van prof. Ellian op Elsevier. Hooguit 1 uur heeft het bij de reacties gestaan en dan in de doofpot gestopt. Obama en zijn geallieerden voeren een wereldwijde oorlog tegen de sjiieten om het wahabisme meester te maken over Syrië, Irak ,Iran en Yemen. De eerste doorn van EXXON, TOTAL, CHEVRON en SHELL is het feit dat Assad van Syrië zijn olie- en gaswinning genationaliseerd had. Met behulp van trainingen en grote wapenleveringen werden Al Nusra strijders (Al Qaida)in Jordanië, Turkije, Libanon en grenssteden van de bezette Golan hoogvlakte ingezet naast het zogenaamde Free Syrian Army. Uit die groepen is ISIL, later ISIS en nu het kalifaat IS ontstaan. Het grote nadeel voor de petroleumfirma’s is echter dat IS nu leeft op de petroleumsmokkel van ongeveer 1,8 miljard pounds per maand, grotendeels georganiseerd door de gewezen volgelingen van Saddams leger en die tevens de organisatie van de top van IS uitmaken. Voornaamste afnemers zijn Turkije en Jordanië: die tevens zorgen voor permanente toestroom van strijders, wapens, voertuigen, adviseurs en voedsel.
  Dat er zo weinig luchtaanvallen worden uitgevoerd rond Ramadi, maar dat er zeer zware gevechten rond het knooppunt van diverse pijplijnen in BAIJI aan de gang zijn, is ook één van die redenen.

 4. In Bayern uitte Obama zijn teleurstelling omdat de G7 Gipfel niet in oktober plaats vond, dan had hij een bezoekje kunnen brengen aan de Wiese. Den Dolf had het zich kunnen permitteren om in open wagen de Wiese op te rijden en rustig zijn pint te drinken. Maar Obama? Heel de Theresienwiese zou afgesloten geworden zijn en gans München plat gelegd omdat Obama met zijn vazallen en hun lijfwachten een pint en een worst op de Wiese hadden willen nuttigen. ‘t Zou een dure halve liter en worst geworden zijn voor de belastingbetalers van München

  • En dat voor het grote idool van vrijwel alle duitsers!
   Overigens: dat bier wordt verkocht in literpinten, en je betaalt idd voor een liter, maar er is meestal slechts een dikke halve liter in, de rest is schuim dat maar geen bier wil worden. Het lijkt de Aldi wel, daar zijn de verpakkingen vaak ook maar half vol.

 5. Over de contacten tussen anti Assad terroristen en de MI 6 in Syrië, waardoor een proces tegen een terrorist plotseling werd stopgezet!! Zie bruggetje :
  https://undercoverinfo.wordpress.com/2015/06/02/jihadist-trial-collapses-on-mi6-role-implications-re-other-cases-foreign-and-intel-policy/
  Ik citeer uit dit bruggetje :
  “Trial proceedings of an alleged anti-Assad jihadist were spectacularly halted yesterday at the Old Bailey in London after it was admitted that the British Government and its Secret Intelligence Service (MI6) had also been supporting/aiding anti-Assad militias, such as the Free Syrian Army. Clearly, had the trial been allowed to go ahead British intelligence (and possibly US intelligence too) would have been compromised…”(=einde citaat).
  Het geeft dan ook te denken over deze zo gezegde oorlog tegen het terrorisme!!!
  Jean Marie, heeft daar in zijn reactie ook al naar verwezen.
  Er spelen daar achter de schermen dan ook andere zaken af, dan deze geproclameerd in de officiële versies.
  Wij zouden daar dan ook beter wegblijven in plaats van ons daar te laten gebruiken voor Vlaams vreemde en vijandige belangen!!

Reacties zijn gesloten.