Bange politie in Molenbeek

politie nieuwe middelen‘Molenbeekse politie bang van eigen wijk’
Een politie die geen contact heeft met de bevolking, die bepaalde wijken van de gemeente niet kent en zelfs ‘angst heeft voor de omgeving’. Dat vernietigend beeld schetst het Comité P, dat de politiediensten controleert, van het politiewerk in Molenbeek. Lees verder…

10 gedachten over “Bange politie in Molenbeek

 1. Flitsen zal nog wel gaan, daar heb je geen contact voor nodig met de bevolking. Geniepig op buro pv’s maken voor mensen die 60 rijden, terwijl ze zelf sneller rijden als ze weer naar huis gaan.

  • Onlangs een boete gekregen van 50 euro voor overdreven snelheid in de Kapelstraat in Hove. Ik reed 36 km/uur daar waar je maar 30 mag rijden. Bij de PV zat een formulier waardoor je die boete kon aanvechten bij de politierechtbank, er werd ook gevraagd in welke taal je je wou verdedigen.

   • Anna, mogelijk reed u daar dan 42 km/u want er wordt (onder de 100 km/u) steeds 6 km/u afgetrokken van de reëel gemeten snelheid… 🙂

    • @ Ropie,
     en het wordt tijd dat ze dergelijke snelheidsduivels van de weg halen en zwaar beboeten.

   • “er werd ook gevraagd in welke taal je je wou verdedigen”
    maar Anna toch , had je geschreven “Arabisch” werd de zaak geseponeerd

    • @ Rene,

     met de hulp van mijn Zweedse vriend heb ik in het Zweeds geantwoord en de schuld op de Duitsers geschoven omdat het met hun wagens moeilijk is om je snelheid exact onder de 30 te houden.

 2. Ik kan mij niet aan de indruk ontdoen dat Frans een boete heeft gekregen voor overdreven snelheid . Hij gelooft niet meer in oom agent , uw vriend !!

 3. Comité P heeft gemakkelijk te klappen, als er op de politie wordt geschoten valt dat onder ‘Fait divers’ en wanneer de politie zich durft verdedigen staat heel het land op zijn kop. Zoals trouwens on de rest van de westerse wereld (zie oa. VS).

Reacties zijn gesloten.