Avondklok

Afbeeldingsresultaat voor avondklokAsielzoekers verplichten ‘s nachts binnen te blijven is ‘wederrechtelijke vrijheidsberoving’.  
Als de eigen bevolking dan noodgedwongen binnen blijft is dit hun eigen ‘vrije keuze’.
Burgemeester Koelewijn uit Kampen stelde een avondklok voor asielzoekers voor, na de verkrachting van een 17-jarig meisje in september vorig jaar door een bewoner van het azc in Dronten. Maar zo’n avondklok mag helemaal niet.  Lees ‘Avondklok asielzoekers kan absoluut niet’.

 

2 gedachten over “Avondklok

  1. Probeer dan al eens goed te doen. Zaterdag 22 april zei Franciscus in Rome: vele vluchtelingen kampen zijn concentratiekampen.
    Dat vond Josef Schuster, voorzitter van de joodse centraal raad in Duitsland, niet kunnen. In concentratiekampen moet vernietigd worden, dat hadden de nazis als doel. Kampen waar niet vernietigd wordt zijn geen concentratiekampen.
    Franciscus zou op zijn woorden moeten passen

    Ik las, ja in mijn lijfblad Hagalil, dat er tijdens wereldoorlog II heel veel joodse vluchtelingen naar Albanië gingen. Albanië was weliswaar door Duitsland bezet, maar ze hebben het nagelaten om daar joden op te pakken. Gevolg: na WOII telde Albanië meer Joden dan voor WOII.
    Ik leer ook nog dat joodse vluchtelingen uit Duitsland, Oostenrijk, Joegoslavië, Roemenië, Bulgarije, Amerika (???), Egypte (???) Engeland (???) en Polen in Albanië neerstreken omdat het er goed leven was.

Reacties zijn gesloten.