Terugblik

Afbeeldingsresultaat voor terugblik392 jaar geleden: “Nadat de Kamer Amsterdam der West Indische Compagnie op 22 april 1625 last had gegeven tot den aanleg van het Fort Amsterdam en tien bouwerijen* daarnevens heeft de koop van het eiland Manhattan in 1626 dien aanleg bevestigd welke de grondslag werd van de Stad New York.” (Netherland Monument, Battery Park, New York)

*bouwerijen =  boerderijen

Afbeeldingsresultaat voor netherland monument battery park

3 gedachten over “Terugblik

  1. Ziezo,het demoniseren van mevrouw Le Pen is reeds begonnen door de*correcten*!!!Eerst verhofstadt op de radio,dan mia doornaert en dan nog eens crombez om de partij van marine Le Pen te komen uitmaken voor racisten!!En,wonder o wonder,de mening van Annemans werd ook gevraagd maar duidelijk niet gesmaakt!!Want macron gaat duidelijk winnen vlg. de*correcten*,zoals clinton ging winnen van Trump met 82%,weet je nog???
    Hoop dat de fransen de juiste keuze maken en stemmen voor rechts en een nieuwe toekomst voor Frankrijk maar ik vrees ervoor!!!

    http://www.hln.be/hln/nl/39666/Franse-presidentsverkiezingen/article/detail/3140843/2017/04/24/Maakt-Le-Pen-echt-kans-om-de-nieuwe-Franse-president-te-worden.dhtml

    • Ottorongo, eerst en vooral gaan we een heruitgave van Oostenrijk krijgen, nl; allen tegen één…Of de Franse kiezer ook ditmaal zich als schapen zullen laten misleiden is maar de vraag.
      Hopelijk niet dus.

Reacties zijn gesloten.