Auto-intifada of voertuigterrorisme… als er maar slachtoffers vallen!

Israeli security personnel at the site of the terror attack. (Photo: Yonatan Sindel/Flash90)De auto-intifada

Twee Palestijnen hebben een liedje uitgebracht over de ‘auto intifada’.  Een lied dat stilaan aan populariteit wint in het M.O. Het moet Palestijnen overtuigen de Joden met hun auto neer te maaien.
Ondanks het feit dat het lied pas vrijdagavond, 7 november, op facebook  MoslimMan.Rok verscheen had de video gisteren al bijna 350.000 bezoekers en meer dan 25.000 “likes”; tevens werd het al meer dan17.000 keer gedeeld.  Vanmorgen was het bezoekersaantal op facebook gestegen tot meer dan 357.000.

Israeli police officers inspect a car at the scene of the crash in Jerusalem on Wednesday.

De ‘car intifada’ is wat de Palestijnen trots verkondigen als hun nieuwste methode om Israëli’s te doden en angst te verspreiden bij de burgers.  Na zelfmoordterroristen met bommen, na de gebruikelijke wapens hebben de Palestijnen hun auto ontdekt om aanslagen te plegen.  Wij noemen het ‘voertuigterrorisme‘, zij noemen het ‘auto intifada‘, wat niet wil zeggen dat ze zich beperken tot personenwagens.  Alles wat rijdt op vier wielen is welkom als wapen.

Hoe kan Israël zich hiertegen beschermen?  Arabieren achter het stuur verbieden?  Dan zijn ze weer de kop van jut.  Apartheid, racisme, dictatuur… kies maar uit.
Hier volgt een vrije vertaling van het lied:

“Rijd de twee maanden oude baby dood.
Dat is de manier hoe we ze zullen treffen.
Voor Al-Aqsa zullen we de kolonisten (Joden) dood rijden.
Rijd de kolonisten dood.
Maak van de weg een valstrik.
God zal u helpen.
Heel de Arabische natie doet een beroep op u.
Gezegend is Akari Ibrahim.
Rijd hen dood.  Rijd hen dood.

Even dachten we aan Zuma’s “Kill the Boer”

Ynet

NYTimes

 

1 gedachte op “Auto-intifada of voertuigterrorisme… als er maar slachtoffers vallen!

  1. Pas een reportage gezien over een gemengd huwelijk tussen een joodse en Arabier in Tel Aviv + de kreten en verwensingen gehoord van de joodse betogers voor de locatie waar beiden hun huwelijksfeest hielden. Apartheid, racisme? kies maar uit.

Reacties zijn gesloten.