10 gedachten over “ATV wist ons te verrassen…

 1. Van generatie op generatie, familiebedrijf, eenmanszaak, draai maar heel je leven je kl**en af. Je 100% inzetten voor kwaliteit en voor je klanten, je levenswerk. Beenhouwerij Hoskens is niet de enige die op deze ellendige wijze de strijd verloren heeft. Nu het na jaren van waarschuwingen voor deze toestanden door het Vlaams Blok/Belang te laat is komt ATV met objectieve berichtgeving. Alhoewel 1 zwaluw maakt de lente niet.

 2. Dat is helaas de realiteit De islamisering grijpt overal in en zeker in de grootsteden Wij danken daarvoor alle partijen die de grenzen zo maar hebben open gesteld en zeker de linkse partijen die hopen ooit hun stem te krijgen van dat vreemd gespuis

 3. Het gaat vooruit!
  Voor de tweede maal iets positief van ATV, verleden week vroeg ik om het positief nieuws steeds te willen vermelden en nu denk ik al om de zender bij mijn favorieten te plaatsen.

 4. Zoals Walter schreef Van Generatie op Generatie een familiebedrijf die kwaliteit aanbood . Onze Generatie heeft opgehouden te bestaan Wij mogen in beperkte mate , nog wel , ons ongenoegen uiten over de gang van zaken , bij ” De Nieuwe Generatie” , maar het zwaard van Damocles hangt boven ons hoofd . De strijd is verloren . Volkswijken zijn nu probleemwijken geworden en de kwaadaardige kanker zet zich voort ! De nieuwe heersende klasse , in die wijken , vragen zich af , wat die vermoedelijke blanke racist in hun leefgebied komt doen , als hij door de bezetter opgemerkt wordt ! Minder , Minder blanken Meer en Meer Marokkanen ! Niemand zal zich tegen , die slogan verzetten .Niemand wil de stempel van racist krijgen . Iedereen wil een voorbeeld zijn van rood groene goedentierendheid en begrip . In het omgekeerde geval ! klachten alom , tegen Wilders Speciaal voorgedrukte formulieren om die massa Marok en Marokliefhebbers op te vangen . Ik hoop uit ganser harte dat onze stok achter de deur zal helpen ! Maar ik geloof er niet in ! Hij zal eerder tegen ons gebruikt worden om regelmatig eens goed op onze kl…te kloppen . Beenhouwerij ” El Mohamed ” halal Varkens-kwaliteitsvlees is al even absurd als mijn geloof in “verandering” Ooit hoorde ik . Het Mooiste Denkbaar Offer , dat ge kunt geven is “””Sneuvelen voor het Fatherland””””” Saluu mijn ………
  ( geef uw fantasie de vrije teugels)

 5. Kan mij best voorstellen dat Hoskens niet wil reageren voor de camera. Wat hij zoals vele van zijn lotgenoten te vertellen heeft zou zeker niet “politiek correct” zijn en derhalve niet voor uitzending vatbaar. Ik heb het allemaal zelf meegemaakt. Ooit 10 parfumerie winkels gehad in de provincie Antwerpen. Tientallen inbraken, enkele gewapende overvallen, naar daders werd amper gezocht en dus ook nooit gevonden. Op het laatst werd er bijna evenveel gestolen dan we verkochten. Ik geniet nu van mijn 980 euro pensioen (Recht op het minimumpensioen heb ik niet omdat ik in het buitenland woon en het leven daar goedkoper is dixit “Rijksdienst Pensioenen”). Einde van mijn verhaal en het verhaal Hoskens. Wat er echter niet bijverteld wordt is dat met het verdwijnen van de kleine ondernemer een pak tewerkstelling verloren gaat. In mijn geval verloren zowat 25 mensen hun baan. Geen Sabena scenario vandaag failliet gaan en morgen terug opstarten als Brussels Airlines, maar iedereen uitbetaald tot de laatste cent, alle BTW, RSZ en belastingen betaald. Een brugpensioen regeling is alleen weggelegd als zoethouder bij sluiting van grote bedrijven.

 6. Wat ik niet goed begrijp . Heel die Islam troep , die ons proberen te vertellen hoe wij moeten leven , hun cultuur opdringen , samen met hun Allah sprookjes ,zijn dat nog “gastarbeiders ” die we naar hier haalden om onze economie en ons pensioen te redden ? Waarom worden de steenkoolmijnen niet terug geopend . Ik vraag me af hoeveel kandidaten of werkwilligen onder de Islammers nog te vinden zijn die willen werken voor hun LOON . Is dat geen goed idee voor de verkiezingscampagne van groen , Dat partijtje wil toch geen kernenergie meer maar groene energie en werk voor iedereen ! Werk genoeg ” 1 ” km onder de grond . Dan kunnen onze hangmat vrienden , zoals onze voorouders ondervinden wat werken Voor den boterham ” met een beetje beleg” zoal kan betekenen Hoe in een maatschappij een bepaalde welvaart kan ontstaan door te “werken’ hard te werken . Ik vrees echter dat ik sta te roepen in de woestijn.

 7. Maar met BDW zullen er tientallen Vlaamse beenhouwerijen bijkomen zeker weten Veel beloven en weinig geven doet ons volk voor Bertje stemmen

 8. Inderdaad een reportage die man en paard noemt. Een stuk objectiever dan de welbekende Vlaamse krant De Bastaard, die het nodig vond om álle partijvoorzitters uit te nodigen voor een verkiezingsdebat… met de voor de hand liggende uitzondering. Enfin, dat maakt de keuze in het stemhokje straks weer een stuk eenvoudiger.

 9. Toch weer een mooi bewijs dat er één bepaalde bevolkingsgroep is die het motto “eigen volk eerst” hoog in het vaandel draagt én dat ook MAG doen, zonder enig commentaar van de gekende kwaliteitspers. Dat ondertussen de kleine zelfstandigen en de arbeidsplaatsen die zij verschaffen volledig kapot gaan, dan mag de pret niet drukken. Dit is weer ‘gelijkheid’ op zijn Belgisch. Zelfs George Orwell had wellicht nooit kunnen vermoeden dat zijn “Animal Farm” schrijfsels zo dicht de realiteit zouden gaan belichamen als nu het geval is.

 10. Offerande straat, Handelstraat Zavelstraat, Diepenstraat, Tunhoudsebaan, en niet te vergeten de markten is een volledige commerce van islamieten.
  Bredabaan, al even triestig.
  Buurtwinkels, raar of zelden nog uitgebaat door Vlaams volk.
  De Crieé , de overdekte vleesmarkt is nog zowat de enige winkel waar je voor een stukje varken terecht kan.

Reacties zijn gesloten.