In de brievenbus

MM900285281[1]In de brievenbus

“Ik kom tot de conclusie dat ze bij de N-VA het stadium “donkerblauw” overschreden hebben.  Excuustruus met migratie achtergrond  Schepen Ait Daoud heeft vastgesteld dat er geen kinderverzorgsters tekort zijn in Antwerpen.  Het is allemaal hun eigen schuld.  Ze moesten maar niet ziek zijn.  Ze zijn dikwijls afwezig wegens ontoelaatbare redenen zoals daar zijn: vakantie, loopbaanonderbreking, zwangerschap of ziekte.  Afschaffen die sociale toegevingen.

Wat gaat Ait Daoud zich geliefd maken bij haar eigen achterban!  Nochtans meende ze het te kunnen. Van apothekersassistente naar broodjes smeren.  Een duidelijk profiel voor een schepen van de Stad van A.  

Wie op 25 mei op N-VA stemt weet waaraan zich te verwachten.”

Linda D.

4 gedachten over “In de brievenbus

  1. In iedere “sector” zijn er werknemers die er een sport van maken meermaals afwezig te zijn wegens ziekte of andere “legale” afwezigheden. Dat kan niemand ontkennen, de schepen heeft duidelijk een fout gemaakt in haar communicatie door het probleem op de kinderzorgsector te fixeren. Tussen pillen draaien, broodjes smeren, en communiceren is een wereld van verschil. “De kracht van de verandering” begint in de kinderzorgsector volgens N-VA. Voor de rest hebben wij nog geen positieve verandering gezien van N-VA besturen.

  2. En toch zullen ze helaas veel stemmen halen .het is niet te geloven hoe dom ons klootjesvolk is

  3. Het is niet alleen Ait Daoud die er zo maar wat onzin uitktaamt. Nog anderen op het schoon verdiep doen dat. Zij beschouwen de bedienden als echte onderdanen en beseffen niet dat er op de werkvloer veel gemord wordt.
    Van hen zullen zij zeker geen stemmetjes moeten verwachten. Die zijn die toestanden al lang beu.

  4. Het rare is , dat zij als apothekersassistente als geen ander moet weten welke pillen zij moet innemen om geen onnozelheid uit te kramen . Zoals Walter schreef is het inderdaad voor velen een sport geworden door allerlei “creatieve uitvindsels” niet te moeten gaan werken . Dat is gewoon een logisch gevolg van een bepaald beleid . Hoeveel zijn er niet , die niet hoeven te werken en bijna of meer krijgen dan iemand die wel werkt ? met behoud van rechten op dit en rechten op dat. Zelfs het plezante koppelen aan een bijverdienste is winstgevend , bv kinnekes maken ! Het is zoals altijd !! de eerlijke “menschen” worden over dezelfde kam geschoren als de beroeps profiteurs. Het is spijtig dat die laatste groep fel in de meerderheid zijn . Volgen rood groen is dat “helemaal” niet waar !!

Reacties zijn gesloten.