Andere tijden, andere middelen

Gerelateerde afbeeldingNu de missie van  “fanatieke vrachtwagenchauffeurs”   bemoeilijkt wordt door betonblokken en andere obstakels, hebben de technisch werklozen een nieuwe modus operandi uitgedokterd:

Donderdagnamiddag werd een voetganger, wachtend aan een verkeerslicht in Leipzig, plotseling voor een auto geduwd. Het slachtoffer werd met zware kwetsuren in het ziekenhuis opgenomen. De dader – van Arabische oorsprong – kon ontkomen.
Getuigen bevestigen de gebeurtenis. De autochauffeur probeerde nog uit te wijken. De dader kon in het tumult vluchten. De politie zoekt de verdachte wegens poging tot doodslag, uitlokken van een gevaarlijke toestand in het verkeer, en vraagt om medewerking van het publiek.
Getuigen gaven volgende persoonsbeschrijving:
ca. 50 jaar oud, groot, Scandinavisch uitzicht, blonde haren, blauwe ogen, blanke teint, maatpak, AfD-kenteken op revers … Arabische oorsprong, zwart haar, 165-170 groot, tussen 18 en 30 jaar oud, bakkebaarden overgaand naar 1 cm lange baard, sportieve lichaamsbouw, karamelkleurige teint.

Benieuwd hoeveel verontwaardigde neo-Duitsers aangifte zullen doen…

Jetzt überfahren sie die Leute nicht nur, sie schubsen sie vor die Autos

4 gedachten over “Andere tijden, andere middelen

  1. Het islamitisch gespuis is naar hier gekomen om ons uit te moorden. Zoveel is duidelijk. Enkel regerende en linkse politici hebben het nog niet door.

  2. Stel je voor dat het omgekeerde zou gebeuren ! Een blanke man duwt een getaande onder een auto ….geef uw fantasie de vrije loop…..

    • Bedankt, René, liever niet. Onze fantasie werd al lang ingehaald door de werkelijkheid!

Reacties zijn gesloten.