5 gedachten over “Alzheimer?

 1. Zijn naam Coolsaet zegt hetzelf . Hij is geboren uit het saet van een Cool. Arme verwarde man !

 2. De laatste maanden kijk ik naar TV met de afstandsbediening ‘in de hand’, zodra een huichelaar op de buis komt wordt er weg gezapt en die coolzaad is een huichelaar en voor alle duidelijkheid, niet alleen die koolzaad, neem daar maar bij merkel, juncker, verafstoot, timmerfrans, theijssen, die Italiaanse troela, vanrampaaaaaai, barbarosso, hollande en nog veel van die volksverraders.
  Jammer dat het publieke schavot is opgeruimd want er zouden heden ten dage dagelijks lafaards aan de paal staan met de broek vol gesch*ten.
  De grenzen moeten dicht en er mag geen moslim meer voorbij enkel van binnen naar buiten en dat met duizenden per dag, dan pas zal er terug rust, veiligheid en leefbaarheid weerkeren in Europa.
  De aanslagen gepleegd door dat barbaars tuig zullen weldra niet meer te tellen zijn, nu weer in Duitsland maar merkel zal heel snel komen vertellen dat het een ‘lone wolf’ was en dat het allemaal niets met de islam te maken heeft…

 3. Hoe gevaarlijk is het voor een normale student met een gezond verstand om examen af te leggen voor zo’n professor ? Kan deze prof ergens in een home voor migranten geplaatst worden waar hij naar zichzelf kan luisteren?

 4. Coolsaet weet maar al te goed wat er gebeurt… en wie voor wat verantwoordelijk is, maar hij maakt deel uit van de “nomenklatura” en moet dan ook de afgekondigde leugens herhalen, ook al maakt hij zich onsterfelijk belachelijk met zijn “analyses” . Er immers zijn “toog – filosofen” die het beter doen.
  Het zeggen en schrijven van de waarheid staat immers gelijk met het tekenen van zijn doodvonnis. En tegenwoordig is een ongeluk vlug gebeurd!!

Reacties zijn gesloten.