Als u nu nog altijd de poco media wil geloven…

Afbeeldingsresultaat voor syria flag bleeding… is dat uiteraard uw keuze.

Ter herinnering: op 10.10.90 mocht een 15-jarig meisje – ze maakte alleen haar voornaam Nayirah bekend – optreden bij de Mensenrechtenkomedianten.  In 1992 pas geraakte bekend dat zij de dochter van de Koeweitse ambassadeur in de VSA was en haar getuigenis een stunt van een PR campagne georganiseerd door het PR bedrijf Hill & Knowlton voor de Koeweitse regering.  Het gaat de geschiedenis in als een klassiek voorbeeld van moderne politieke en media-manipulatie om een militaire tussenkomst te verrechtvaardigen.

We hebben in Syrië herhaaldelijk bericht over getrukeerde, geënsceneerde filmopnames, liefst met stoffige, bloedige kindjes, die door ware helden – de onbaatzuchtige Witte Helmenacteurs- weggedragen worden naar veilige oorden.  We doen zelfs de moeite niet meer om de beelden met dezelfde kindjes in verschillende steden, bij andere bombardementen of andere aanvallen te plaatsen.  Of om video’s te laden die aantonen hoe slachtoffers doodgemoedereerd na hun schielijk overlijden plotseling opstaan en een sigaretje aansteken.  .

Een blik achter de schermen.  Vanessa Beeley geeft duiding over de situatie ter plaatse.  Naar verluidt zouden de onderhandelingen met het Leger van Islam en de Syrische overheid afgesprongen zijn omdat de “gematigde terroristen” weigerden hun gijzelaars vrij te laten.  En dan volgde, wat wij herhaaldelijk voorspeld hebben, een gifgasaanval.  En neen, niet door het Syrisch of Russische leger.  Wat hebben zij erbij te winnen? Qui bono?

Wat is de volgende stap? vraagt Potter zich af.  Hij en anderen met hem geven deep state VSA de schuld nadat Trump aangekondigd had dat hij de Amerikaanse troepen wil terugtrekken uit Syrië.  Een opmerkelijk duidelijk standpunt en een bijna vertwijfelde oproep om ‘bepaalde’ krachten in het Amerikaanse leger buiten spel te zetten.

Maak kennis met Jaish al-Islam, het Leger van Islam, alles zit vervat in de naam (…tenzij u nog altijd wil geloven dat de islam de godsdienst van de vrede is), de zgn. “gematigde rebellen”, het voorbeeld van soortgelijke moslimterroristen volgend, een gifgasaanval op de burgerbevolking als ultiem wapen tegen het Syrische leger ingezet hebben. De video dateert uit betere – lees rijkelijk gefinancierde en logistiek verzorgde –  tijden.  Zien ze eruit als een groepje partizanen?  En stel u nu even voor dat een dergelijke privémilitie neergestreken is ergens in Vlaams-Brabant, of in Croydon, of in de buurt van Parijs, van Berlijn, van Madrid… (oeps… daar mag men zelfs geen referendum organiseren)… zou het leger dan niet ingrijpen?

Nu ze in het nauw zitten, gebruiken ze gifgas als een “false flag”, goed wetende dat heel de wereld er zal opspringen om de Syrische regering en Rusland de schuld in de schoenen te schuiven.

O.a. gijzelaars uit Adra zouden als slachtoffers van de gifgasaanval uitverkoren zijn.

 

Onze redactie kreeg dit binnen via onze bronnen ter plaatse.  Chloorverpakkingen ‘gevonden’ in de bevrijde gebieden van Oost-Ghouta. U herkent vast het merk:

SAMS werkt nauw samen met de Witte Helmenacteurs.  Volgens een binnengelopen bericht niet uitsluitend bij medische hulpverstrekking maar ook met opstellen van “false flag” bewijsmateriaal.  We proberen meer info te verzamelen.

Opluchting bij de bevrijding van Ghouta-enclaves:

De vrede in Douma  was nabij, maar de extreem extreme vleugel van het Leger van Islam besliste er anders over.   Hun onderhandelaars (naar verluidt zou het vooral over een chantagesom van miljoenen dollars gegaan hebben) werden door hun strijdmakkers vermoord.

De burgers van Damascus kregen weer raketten op hun wijken: