6 gedachten over ““Als mij iets gebeurt…”

 1. Dit is een heel triestige gebeurtenis geweest, waarvan het schandelijke volledig op naam staat van de NL. regering en justitie.
  Als het werkelijk een complot is dat kan men zich troosten met het idee dat Van Der Graaf geen al te lange vrijheid tegemoet gaat, en vroeg of laat het zwijgen opgelegd wordt….. wat men dan zal propaganderen als een daad van extreem rechts.

 2. Voor de “kenners” is er het zeer interessante boek van Ine VEEN over de zaak Pim Fortuyn :”Moord namens de “kroon”, uitg. in 2007 bij Aspekt. Dit werpt een totaal ander licht op de moord en ook op Van der Graaf. Plaatsgebrek laat niet toe er dieper op in te gaan, maar Van der Graaf handelde zeker niet alleen. In dat geval zal er een “geheim akkoord” achter de schermen zijn afgesloten, en dit verklaart dan ook zijn vrijlating. De gelijkenis met de zaak Dutroux en de vrijlating van Martin is frappant.
  Ik veronderstel dat Van der Graaf zijn voorzorgen zal genomen hebben, en in dat geval hebben de samenzweerders er belang bij dat hij enerzijds blijft leven, maar anderzijds ook zwijgt.(dit laatste bv via de door Van der Graaf gepleegde moord, waarvoor hij nooit vervolgd en veroordeeld werd).
  De werkelijke opdrachtgevers tot de moord op Pim Fortuyn waar Van der Graaf een “Lee Oswald-achtige rol speelde” moeten dan ook in het buitenland gezocht worden bij de drijvende krachten achter de NWO. Moord was de enige oplossing. Hem chanteren met zijn seksuele praktijken, zoals bij tal van anderen, diende tot niets, alles was immers open en bloot gekend. Als men er niet voor achteruit gaat om JFK en nog tal van anderen te liquideren, dan was er met de Pim, zeker geen probleem om hem te vermoorden. Hij vormde immers een gevaar voor de verborgen agenda achter deze NWO. Een krachtig signaal was dan ook nodig. Men had hem ook een “hartaanval of hersenbloeding” kunnen doen krijgen, maar dit zou dan wel geen afschrikkingseffect veroorzaakt hebben, en dit laatste was absoluut noodzakelijk.
  Voor de “insiders”= de moord had veel weg van een “satanisch offerritueel”!!!.

 3. Hopelijk komt die moordenaar een even gestoorde gek tegen.

 4. Een andere nuttige bron is het boek van Peter Siebelt :”Econostra-Het netwerk achter Volkert van der Graaf” . (uitg. in 2003 bij Aspekt). In dit boek is er een voorwoord van de reeds bovengenoemde Prof. Dr. Bob Smalhout. De vrijlating van Van der Graaf moet dan ook een aanleiding zijn, om opnieuw in het verleden te gaan graven, om pogen te begrijpen wat er zich werkelijk heeft afgespeeld. Het is anderzijds ook begrijpelijk dat door heel wat mensen “zeer emotioneel” wordt gereageerd op deze vrijlating (zoals bij deze van Michèle Martin),maar deze “emotionele reacties” spelen dan wel in de kaart van de samenzweerders. De aandacht voor de moord wordt dan opnieuw afgeleid van de drijvende krachten achter deze moord op Pim Fortuyn.
  Het boek Econostra geeft een onthutsend beeld op de “eco-terreur” en alles wat er mee samenhangt, in Nederland, en de bescherming die deze terreur genoot van het “establishment”. Van der Graaf was dan ook de geschikte man om de klus mee te helpen klaren.

   • Ja , verdomme het interesseert me , want als dit gratuit kan zijn ,wat is er dan al gepasseerd waarvan we geen weet hebben?

Reacties zijn gesloten.