Alle middelen zijn goed om Trump onderuit te halen

mediamanipulatieDe presidentscampagne in de VSA is laag en smerig.  Komt in de buurt van de hetze tegen het Vlaams Blok / Vlaams Belang. We worden er zo moe van.

De blonde stoot Summer Zervo mocht op elk televisiekanaal haar zegje komen doen.  Zij ook werd volgens eigen zeggen door Donald Trump tijdens haar stage belaagd.  En ze heet niet eens Monica.  Noteer het jaar: 2007.

De poco media leggen er vervolgens de nadruk op dat Trump zijn ontkenningen niet kan bewijzen.  Tja.  Bewijzen dat je iets niet gedaan hebt aan de hand van getuigen, die iets niet gezien hebben… Niet evident.

Je zou toch kunnen verwachten dat een slachtoffer 9 jaar na de traumatische ervaringen met Trump haar diensten niet aanbiedt aan het campagneteam van dezelfde Trump om hem te steunen?  En dat is nou net wat ze gedaan heeft.  In de video verschijnt om 1’30” een mail in beeld die Summer verstuurde, afsluitend met de zin: “I would greatly appreciate reconnecting at this time.  He will know my intentions are genuine.” (Vert.  “Ik zou het erg op prijs stellen nu opnieuw (met Trump) in contact te treden.  Hij weet dat ik oprechte bedoelingen heb.”

Oprecht?

Mark Dice maakt vervolgens de vergelijking met de overleden Prince.  700 nitwits beweerden dat ze recht hadden op zijn erfenis.

Mark noemt de bijna dagelijkse aantijgingen aan het adres van Trump, die nooit ofte nimmer door de media rechtgezet worden, de ‘Trash Trump Train’.  En wat de lieftallige echtgenote van ene Bill Clinton op haar kerfstok heeft wordt elegant doodgezwegen. Enkele voorbeelden, o.a. Libië, Whitewater

Een overzicht, tot het einde bekijken:

 

 

 

4 gedachten over “Alle middelen zijn goed om Trump onderuit te halen

 1. Om mottig van te worden , en dat is niet alleen in de USA,

  George Soros OWNS(!!!!) Voting machines in 16 states !!!

  (See article titled: Soros operative buys an Election Firm: Smartmatic, SGO, Malloch-Brown —I have tried to post links several time and it does not work)
  Smartmatic, the troubled Venezuelan-linked voting company recent partnered up (late 2014) with a firm called SGO. SGO is headed up by one Lord Mark Malloch-Brown. Brown, as it turns out, is a rather curious and troubling figure. Brown, you should know, has close ties to George Soros and rents a Soros owned house in New York. Brown gets a sweetheart deal at only $10,000 a month. He also serves as the VP of Soros’ hedge fund the Quantum Fund.

  In the US, Smartmatic has offered technology and support services to the Electoral Commissions of 307 counties in 16 States:

  Arizona
  California
  Colorado
  District of Columbia
  Florida
  Illinois
  Louisiana
  Michigan
  Missouri
  New Jersey
  Nevada
  Oregon
  Pennsylvania
  Virginia
  Washington
  Wisconsin

  Watch how easy it is:

  https://youtu.be/t75xvZ3osFg

 2. Quasi alle poco-media in binnen en buitenland doen hun uiterste best om zoveel als mogelijk de standpunten en de gedragingen van Trump in discrediet te brengen.
  Ja, zelf de president en zijn vrouw doen niet anders dan Trump af te schilderen als de baarlijke duivel.
  Blijkbaar zit de schrik er goed in dat Trump alsnog president zou worden.

  De vraag die zich stelt is niet of Clinton of Trump de beste en/of de eerlijkste is.
  De vraag is bij wie de wereldvrede het meest gebaat is,gelet op het kruitvat dat het midden oosten(Syrië) is geworden na de talrijke,ongefundeerde tussenkomsten van de VS in de regio.
  Denken wij hierbij aan de oorlog in Irak,de Arabische Lente,de tussenkomsten in Libië…
  Ik ben er heilig van overtuigd dat de kans op een uitbreiding van het conflict tot een totale regionale oorlog(wereldoorlog!!)afhankelijk zal zijn van wie er president wordt.
  Indien de VS,onder Clinton,de uitgezette lijn blijven bewandelen ziet het er,naar mijn gevoel,niet goed uit.

  Vriendelijke groeten.

 3. @ Redactie,

  Ook de moeite om te lezen van een Amerikaans onderzoeksjournalist en publicist

  Check op Google
  Seymour Hersh, Says Hillary Approved Sending Libya’s Sarin to Syrian Rebels

Reacties zijn gesloten.