6 gedachten over “Afspraak 27 augustus 2017

 1. We komen met de moto en s’avonds gaan we naar de Havana club op de zeedijk in Wenduine(kant van het zwembad)Deze zaak wordt uitgebaat door een rechtse Flamingant.

 2. Eigenaardigheidje: volgens het Ijzerwakekrantje kost het slechts vijf eurokes om met de voorziene reisbussen mee te rijden naar de IJzerwake! Voor opstapplaats Kontich rekent de verantwoordelijke (een zekere Annemie VN) echter tien eurokes aan. Dus het dubbele! Wil die verantwoordelijke misschien haar inkom en pakske frietjes verdienen????:-)

  • Eddy, nu kan ik niet goed meer volgen, hoor! Vanaf dit jaar worden de busreizen naar de IJzerwake centraal, via het secretariaat geregeld en niet meer via lokale vertegenwoordigers.

   Redactie, wat de toegangskaarten betreft, op de webstek van de IJzerwake lees ik het volgende: “Vanuit gans Vlaanderen rijden er bussen naar de IJzerwake. De bijdrage voor de bussen naar Steenstrate bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar rijden gratis mee. Dit bedrag dient betaald te worden aan de busverantwoordelijke, . Inschrijven voor de bussen is verplicht, om precieze aantallen te kunnen reserveren! Alle bussen vertrekken zeer stipt, laatkomers hebben pech, de autobussen moeten ten laatste om 10.45u in Steenstrate zijn.”
   Verder ook nog op de webstek: “Aangaande de autobussen zijn alle verdere inlichtingen te bekomen bij Lieve Van Onckelen
   (03 238 27 49 of info@ijzerwake.org) of Leo Ryckeboer (leoryckeboer@hotmail.com)”

   • Om een of andere duistere reden is er ‘n klein stukje tekst uit mijn vorige reactie weggevallen…?
    Na “Dit bedrag dient betaald te worden aan de busverantwoordelijke,” moet daar staan:” s a m e n m e t h e t k e n t e k e n. “

    • Ik gaf gewoon het relaas van het telefoongesprek met Lieve VO weer. Meer weet ik ook niet. Toen ik zelf nog busverantwoordelijke was, kon men inderdaad zowel het vervoer als het kenteken (inkom) samen betalen.

Reacties zijn gesloten.