6 gedachten over “We passen ons aan

 1. Waarom mocht Marianne Thyssen niet gaan? Zij behoort toch tot de moslimpartij in ons koningdom. Bovendien kan zij de receptiekosten laten terugbetalen door de EU. De burgers van de EU (in de ogen van de potentaten stomme kl.ten) kunnen daar toch niks tegen inbrengen. Voor dergelijk sujet moest tsjeef Kris Peeters de job van eerste piet overlaten aan de MR.

 2. Het verraad zit er diep in, zelfs dat de dames de hand niet geschud wordt door Rouhani nemen de dames er graag bij. Ze hadden best een voorbeeld genomen aan de vrouw van president Trump. Maar het is natuurlijk gemakkelijker om de president en zijn beleid te bekritiseren. Met dergelijke politici is het westen ten dode opgeschreven.

  • vergeet dan wel niet de rest van de meute verraders van ons Westen:
   ik noem ze de vijf zuilen van de islamisering
   buiten de laffe politiekers, vooral de vrouwen, hebben we nog
   -de religieuze “leiders” met de paus op kop
   -de rechters, die alsmaar meer en vaker sharia toepassen
   -het onderwijs met bezoeken, lees indoctrinatie aan de haathuizen, ook moskees genoemd
   -en dan de ergste van allemaal: onze media

 3. Als men naar een vreemd land op bezoek gaat, past men zich logischerwijze een beetje aan de plaatselijke gebruiken aan. Dus kopvod ginder mag voor mijn part, maar waarom passen wij hier bij ons niet hetzelfde pricipe toe? Geen kop- en lange vodden in het zwart meer in onze bioptoop. Iedereen westers gekleed, geen gezever meer over boerkinis en dgl. Maar ja, onze politiekers doen liever hun broek af voor de petrolmannekes!

Reacties zijn gesloten.