Aflossing van de wacht

Aflossing van de wacht

Gerolf Annemans en Tom Van Grieken in Veto

Aflossing van de wacht | Gerolf Annemans (Vlaams Belang) en Tom Van Grieken (Jong Vlaams Belang)«Drie generaties christendemocraten hebben de Vlaming geïndoctrineerd. Het is een erfzonde om zelfs maar eurokritisch te zijn. Je moet er al een cordon sanitaire voor over hebben.»

«Noem dat maar een cannabisexcuusincident. De sp.a heeft die move bewust gemaakt. Het was altijd al de bedoeling om dat punt goed te keuren. Als dat niet zo was, dan is het nog erger met hen gesteld dan ik dacht.»

«Of je nu links of rechts bent, je kan toch niet goedkeuren dat je stem amper wat waard is? Alles wordt door Europa geregeld. Waarom zitten wij nog in ons eigen parlement?»

«Maar de N-VA zal net als de Volksunie haar principes verraden voor de macht. Wanneer ze dat doet, zijn wij back in town. Alle ontgoochelde Vlaams-nationalisten keren dan terug.»

«Ons demoniseren is dé truc van De Wever. Hij heeft zelfs Vlaams-nationalisme en de Vlaamse onafhankelijkheid gelijk gesteld aan revolutie en chaos! Als je je eigen einddoel zo verraadt om een tegenstander zwart te maken, dan moet je niet verbaasd zijn dat je het vergeet.»

1 gedachte op “Aflossing van de wacht

  1. Zie mijn reactie op Freddy Van Gaever. Om niet meer in herhaling te vallen.

Reacties zijn gesloten.