Afghanistan: opdracht volbracht.

lovenaarA2Afghanistan is één grote drugshemel.

Welke resultaten er al of niet werden geboekt  tijdens de NATO campagne in Afghanistan, is voer voor deskundigen.
In één domein kan men echter al wel met absolute zekerheid spreken van een succes. Dit betreft de opiumteelt. In 2013 bedroeg de geteelde  oppervlakte 209.000 hectare, een nieuw record. Het vorige dateerde van 2007 met 193.000 hectare!

De opbrengst  ervan  bedraagt ongeveer 3 miljard dollar per jaar, inkomsten die terecht komen bij de producenten, de Taliban, en tal van tussenpersonen die ook hun deel nemen.
Belangrijk hierbij is dat een gedeelte van de drugsmokkel gebeurt met NAVO vliegtuigen via Turkije en België, vanwaar de drugs dan verder worden vervoerd naar Groot Brittannië en de VSA.

Voor de  kenners verwijs ik naar het artikel over Sibel Edmonds.  Dit artikel geeft een inzicht wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt in het Midden- en Verre Oosten en waar politiek, misdaad en terrorisme door elkaar lopen, en waar iedereen in alles en nog wat betrokken is.

Met betrekking op  de recente publicaties over Turkije op de webstek van Golfbrekers, kan men in het artikel over Sibel Edmonds mogelijke verklaringen vinden voor tal van toestanden.
De voormelde toestanden zijn dan ook een verklaring voor de machtspositie van Turkije, dat in feite een maffia staat geworden is.

Het is nu wachten op interpellaties in de Kamer over deze drugtransporten met NAVO-vliegtuigen via België!
Dit geldt ten andere ook voor de belgische aanwezigheid in Afghanistan. Wat hebben de belgen er uitgericht, Opiumvelden beschermd,

Op basis van de voornoemde gegevens ging het dus in Afghanistan over heel wat andere zaken dan over de ‘democratie’ die moest hersteld worden!

Lovenaar

Mission Accomplished & Reuters

4 gedachten over “Afghanistan: opdracht volbracht.

 1. Opium Poppies.

  Wat volgt heb ik niet uit de krant, niet uit boeken, niet uit internet. Ik zat er met mijn neus op, op de ‘Ermittlungsakte’ het onderzoeksdossier van de ‘Staatsanwalt’. Als burgerlijke partij in de moord op mijn zoon door een Koerd mocht ik dit inkijken.
  De Koerd had 2 huizen, 3 opiumvelden en een export firma in Turkije. Hij zat in Turkije 3 jaar gevangenisstraf uit wegens geweldpleging volgens de Turkse ambassade, wegens het verdelen van brochures voor de PKK volgens de dader. Na zijn vrijlating nam hij zijn handelsactiviteiten terug op. Na rellen vreesde hij echter terug opgepakt te worden en betaalde een vrachtwagen chauffeur 10.000 euro om hem naar bekenden in Duisburg te brengen. Met hem kwamen nog enkele mee die dezelfde som betaalden en net zoals hij valse papieren kregen. Toen hij bij een controle werd opgepakt vroeg hij prompt asiel aan. Hij kreeg intussen een sociale woning, een uitkering, de energie factuur werd voor hem betaald en hij mocht een centje bijverdienen. Dat bijverdienen was in een hotel waar hij, om welke reden dan ook, de hotelsleutel op het slot van de toegangsdeur stak. Toen mijn zoon zijn hotel trachtte binnen te komen stak de Koerd hem in de aorta in de lies neer, omdat hij dacht dat het een dief was die wou binnen komen.
  De aanvankelijke beschuldiging van moord, werd omgezet naar doodslag., omdat zo oordeelde de rechter, het hier ging om een leken-moordenaar???
  Dit tegen de zin van de wetsdokter die beweerde dat er met een aanzienlijke kracht op een wel bepaalde plaats werd gestoken, door iemand die wist waar te steken. Het baatte niet. Hij werd veroordeeld tot 6 jaar, waarvan 3 effectief.
  De rechter zegde tot ons :vermits het hier om een onbemiddeld man gaat, moeten jullie een psychiater onder de arm nemen die kan bewijzen dat jullie gevoelsschade hebben opgelopen om van de Duitse staat smartengeld te kunnen krijgen. Ons antwoord hierop was : alleen een barbaar kan veronderstellen dat ouders gevoelloos zijn bij een moord op hun zoon. De Duitse staat mag het ‘Schmerzengeld’ houden.

  Enkele dagen voor de vrijlating van de dader kregen we telefoon van het Turkse consulaat. De vice-consul nodigde ons uit, vertelde ons dat de man naar Duitsland gevlucht was voor zware feiten maar bij aankomst in Ankara zou opgepakt worden, veroordeeld zou worden voor die feiten en als surplus de drie jaren die hij in Duitsland niet had moeten uitzitten, in Turkije zou moeten uitzitten. Hij vond het ongelooflijk dat Duitsland zo zacht met criminelen omsprong en gaf ons die informatie als kleine troost.

  • Anna, je verhaal doet een belletje rinkelen. We hebben dit toen gevolgd, maar konden uiteraard niet vermoeden dat het om jullie zoon ging. Ook al is het een tijd geleden, het verdriet en de onmacht blijft voor de rest van jullie leven.

 2. Het is eigenaardig dat de gegevens over de verhoogde opiumteelt in Afghanistan door de VS wordt slechts nu aan het licht komt. Deze papaverteelt (opiaten, heroine) (ook veelvuldig in onze tuinen aanwezig) was steeds de reden waarom er in Afghanistan werd gevochten door de verscheidene krijgsheren (opiumboeren). De VS kon alleen maar effectief optreden tegen de taliban (koranstudenten) door het bevoordelen van deze onschuldige boeren. In eerste instantie werd de uitvoer naar Iran gepromoot, terwijl later met de hulp van de VS West Europa werd overspoeld.

 3. Terwijl men dan “commerce” deed werd er ook nog 7 miljard euro gespendeerd in Afghanistan aan de bestrijding van de drugteelt en handel. Zie bruggetje!!
  Waar is dit geld allemaal terecht gekomen.
  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-22/76-billion-reasons-why-us-war-drugs-afghanistan-failed-1-chart
  Om een blik achter de schermen te kunnen werpen is er o.a. het boek “Dark Alliance” van Gary Webb. Het leven van de schrijver eindigde op 10 december 2004 na een “zelfmoord!!!” Zie bruggetje.
  https://firstlook.org/theintercept/2014/09/25/managing-nightmare-cia-media-destruction-gary-webb/
  In dit boek Dark Aliiance gaat het o.a. over de Iran-Contra-gate zaak. In deze zaak was België ook al betrokken partij, en vielen hier ook enkele doden.
  Deze zaak is ook de oorzaak dat de waarheid over de Bende van Nijvel niet aan het licht mag komen. Volgens sommigen is het immers ook “onaanvaardbaar” dat een dergelijke waarheid zou worden gepubliceerd!!!

  Anna,
  Uw ervaringen in Duitsland met het gerecht, n.a.v. van het tragische lot van Uw zoon, zijn geen toeval. Ik verwijs naar de NSU zaak, zie de hiernavolgende bruggetjes. Achter tal van zaken gaan “staatsbelangen” schuil, waarmee ook buitenlandse belangen verweven zijn. Het gevolg is dan ook dat de waarheid niet aan het licht mag komen en er gerechtelijke beslissingen zijn, die totaal onbegrijpelijk zijn, als men de werkelijke achtergronden niet kent.
  De manier waarop de dader werd behandeld, doet dan ook vermoeden dat er hier meer achter schuil gaat, dan een louter “geïsoleerd incident!!”.
  Wat de laksheid betreft, is dit een logisch gevolg van de machtspositie van alles wat links is, binnen de deelstaten. Het gerecht in Duitsland is immers een bevoegdheid van de deelstaten, met alle gevolgen van dien. Bekijk dagelijks Kopp online, Hartgeld, Junge Freiheit, Deutsche lobby enz… en alles zal duidelijk worden, voor zover dit nog niet het geval zou zijn. De lezing ervan is anderzijds zeer slecht voor het hart!!!
  Duitsland is dan ook een land met een volk dat aan het zelfmoord plegen is…!!!

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/falk-schmidli/nsu-prozess-systematische-beweismittelfaelschung-durch-ermittlungsbehoerden-.html

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/ein-whistleblower-spricht-zum-nsu-fall.html

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/falk-schmidli/nsu-prozess-das-misstrauen-der-beate-zschaepe.html

Reacties zijn gesloten.