Aandacht voor christenvervolging: “Stom de stem verheffen”

MarnixlogoMet Flashmobs in Duitsland en Oostenrijk hebben burgers aandacht gevraagd voor de vervolging van ca. 100 miljoen christenen in de wereld.  In 25 steden, waaronder Berlijn, Bonn, Frankfurt am Main, Keulen, Stuttgart, Heidelberg, Augsburg, Wenen en Salzburg kwamen zaterdag om 16 uur mensen bijeen op openbare plaatsen met de slogan       ‘Stom de stem verheffen’.  

441227188_640
Geen betoging, geen geweld.  In Stuttgart kreeg de flashmob de grootste weerklank, hoewel de initiatiefnemers geen toelating voor het gebruik van een megafoon gekregen hadden van het stadsbestuur.

Stuttgart, Flashmob, 11.1.14,36a

De video kan u hier bekijken: http://youtu.be/Bas4eJPnRr4

Stuttgart, Flashmob, 11.1.14,41aDe vervolgingsindex van Open Doors vindt u hier

Voordien waren de volgelingen van Mohammed op pad geweest met gratis koranexemplaren.  Zij speelden luide Arabische muziek, stelden een kraampje op en dat mocht blijkbaar wel.

Stuttgart, Flashmob, 11.1.14,8

Stuttgart, Flashmob, 11.1.14,7Marnix

3 gedachten over “Aandacht voor christenvervolging: “Stom de stem verheffen”

  1. Ik begrijp niet waarom de mensen zich nog druk willen maken over het christendom. De Kerk zelf, inclusief de paus, geloven al lang niet meer in God (wel in Allah). Het liefst van al zouden ze de kerken alhier helemaal op slot doen, zodat ze ook zondags niet meer lastiggevallen worden door de hardnekkige kern der laatste gelovigen die perse naar de Mis willen.

  2. Hoe durven ze , Christenen ! die opkomen voor hun godsdienst! Dat is een regelrechte “klets” op de smikkel van Allah , de meest vredelievende . Het lokaal parochie-blad zal er zeker een artikeltje aan wijden en de gelovigen de raad geven veel te bidden De Paus idem , die zal zijn kudde oproepen om veel te bidden , alhoewel ik me afvraag om die nog zelf gelooft in die flauwekulletjes. De Christenen zijn allang hun tanden kwijt ze kunnen nog enkel dreigen met hun tandvlees en dat maakt niet veel indruk. Vermits de Islam en onze linkse broeders aan het samensmelten zijn tot een partij , vraag ik me af hoelang het nog gaat duren alvorens Christenen en leeuwen opnieuw spektakel zijn in een colloseum van Allahmus , zoals in de tijd van de Romeinen waar we stillekensaan terug naartoe gaan .

  3. Hoe kunnen jullie toch negatief zijn over de volgelingen van het ware geloof in de vrede en in de liefde, de Islam toont toch in de ganse wereld dat zij voor de vrede en de liefde is, en jullie keikoppen van Nationalisten willen dat maar niet inzien?

Reacties zijn gesloten.