300 nieuwe verrijkers per dag

STOP1 Indianen“Vandaag tolerant, morgen vreemdeling in eigen land”

In Hamburg weten ze niet meer waar ze met de “vluchtelingen” moeten blijven.  Dan maar plan B: een tentenkamp.  Vlak voor de neus van de bewoners en vakantiegangers.  Zonder hen vooraf te informeren.  De kritikasters werden verwijderd.  De tv-zender ZDF liet Gutmenschen aan het woord met “nachdenkliche Töne” over de eigen vluchtelingen n.a.v. WOII en de schande dat deze mensen zelfs in Duitsland zich nog vluchtelingen moeten voelen…

Dat de Duitse zenders graag en dikwijls de berichtgeving manipuleren mag blijken uit de beelden: men kon niet naast de éénbenige man en de vrouw met de kindjes kijken.

Rechte Parolen und nachdenkliche Töne. Jeden Tag kommen bis zu 300 Flüchtlinge nach Hamburg. Die Stadt weiß nicht wohin mit ihnen, Anwohner fühlen sich nicht informiert.

Posted by ZDF heuteplus on donderdag 16 juli 2015

9 gedachten over “300 nieuwe verrijkers per dag

 1. Niks aan te doen, met 80 miljoen linkse klonen kun je geen andere kant op. Ook Reem, de Palestijnse tiener waarmee Merkel door het ZDF in de val werd gelokt, rijdt in een rolstoel naar school. Een nieuwe tactiek vd moslims: we sturen onze gehandicapten, die kunnen ze al helemaal niet weigeren, en de dokter moeten we niet betalen.

 2. Ik had het direct opgemerkt , die gutmenschen blijkbaar niet , een man met slechts “een” been , werd er niet gezorgd voor een protese ? om die arme vluchteling die waarschijnlijk een pak geld neertelde , voor zijn cruise naar het beloofde land verder te helpen . Het is een schande , de tranen sprongen mij spontaan in de ogen .

 3. BREAKING NEWS
  Vandaag 20 juli 1915 omstreeks 10u op de markt van Nakhon Ratchasima op 240 km ten noorden van Bangkok , waar ik woon ! zag ik , geloof of geloof het niet ” een kopvod” Ik moest onwillekeurig denken aan mijn geboortestad Antwerpen !

  • Is dat mss deel vh regeringsprogramma om de gemiddelde lengte vd Thai met 8cm, en het gemiddelde IQ met 10 te doen toenemen?

   • Dat klopt Frans ! Wij leven in het jaar 2015 maar hier in Thailand is het reeds 2558 , jullie zitten dus nog in de middeleeuwen . Die achterstand kun je zien aan de domme westerse kamikaze politiek , zoals het bepamperen en steunen van een vreemde bezetter bv . Ik geef ook een voorbeeldje uit mijn ex-regio Antwerpen . Hoe lang zijn ze al bezig met een oplossing te zoeken voor de Antwerpse ring ?
    De ene studie volgt de andere op , dan een tunnel dan een brug , overkapping ja of neen enz enz Resultaat , nihil … nul komma nul ….. Enkele maanden geleden reden wij in Bangkok over een kilomeeeeterslange viaduct boven een stadgedeelte . Ik moest toen onwillekeurig denken aan ons Antwerps ringeske . Inderdaad Frans jullie leven in 2015 ….Hier staan ze al een pak verder !

Reacties zijn gesloten.