NSV! betoging Pro grenzen, Pro natie, beperk immigratie

None

26 november 2015 gaat de jaarlijkse NSV! betoging door te Leuven.

De immigratiegolf is een immigratie-overspoeling geworden, met honderdduizenden asielzoekers die uit Afrika en het Midden-Oosten komen. Allen passeren ze talloze veilige maar blijkbaar ongeschikte landen op weg naar West-Europa, dat inmiddels kreunt onder de gevolgen…

Er rijden bussen vanuit gans Vlaanderen.  Meer info hier.

3 gedachten over “NSV! betoging Pro grenzen, Pro natie, beperk immigratie

  • @ Frans
   Als de brave linkse meute komt tegen betogen zullen we waarschijnlijk, in navolging van de Duitse n-tv en Stuttgarten Nachrichten, in onze kranten het volgende kunnen lezen. (Vervang NPD door NSV)
   ‘bij de demonstratie tegen de partijdag van de EXTREEMRECHTSE NPD, heeft de politie in Weinheim 200 tegenbetogers, die zich tot het geweld bereid linkse spectrum bekennen, in bewaring genomen. Volgens een woordvoerder van de politie hebben’ de demonstranten de blokkades doorbroken, de politie op slagen getrakteerd, met pfefferspray bewerkt en met stenen bekogeld. Zestien politie agenten raakten gewond waarvan één ernstig. Bij de tegenbetogers vielen twee gewonden die na verzorging naar huis konden’
   De Duitse politie beschermt de fascisten en is zelf fascistisch, aldus de verdere mededelingen van de kranten.
   Andreas Zick een conflictonderzoeker, die 100% blind moet zijn aan beide ogen, waarschuwde ervoor dat de ‘NPD de straatgevechten reeds lang terug heeft opgenomen’.

   Voor wat de tegenbetogers hebben uitgericht moet nog een woord gevonden worden want met straatgevechten had het niets te maken.

Reacties zijn gesloten.