Calimerocomplex

Wolf-in-Sheep“Het échte racisme is dat van ondankbare allochtonen tegenover Vlaamse mensen die hun job doen, in dit geval gerecht en politie.  Waarom maakt het gerecht eens geen werk van wat vervolgingen wegens laster en smaad tegen dit soort figuren?”

Racist Yassine Channouf belastert Vlaams gerecht en Vlaamse politie.  Lees verder…

FVE

2 gedachten over “Calimerocomplex

  1. Van Channouf kan men niets anders verwachten, maar er zijn andere reacties waarvan men achterover valt. Zie Peter De Roover van NVA die de minister van binnenlandse zaken(=Jan Hesp-NVA) gaat interpelleren over de aanhouding van Channouf. Zie bruggetje!!!
    In eerste instantie zou De Roover moeten weten dat de aanhouding gebeurde in het kader van een gerechtelijk onderzoek, en dat het bijgevolg de minister van Justitie is die moet aangesproken worden. Deze laatste kan en mag zich echter niet mengen in een lopend gerechtelijk onderzoek. Een lopend gerechtelijk onderzoek waarin De Roover zich evenmin te mengen heeft.
    De tussenkomst van De Roover is anderzijds wel nuttig om aan te tonen waar zijn prioriteiten liggen!!! (cfr. het motto : “soort zoekt soort”!!).

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20141028_01346522

    • Dank Lovenaar. Wij hebben inderdaad slechts de vinger op de wonde gelegd. Peter DR deed gewoon wat hij geacht werd te doen, nl. aantonen dat de N-VA absoluut niet van discriminatie, xenofobie enz. kan beschuldigd worden. Men vergelijke met de verontschuldigingen van copy-Theo-Francken.

Reacties zijn gesloten.