Zwarte Pieten-optocht

My name is Piet, Zwarte Piet… | Golfbrekers

We kunnen vanop een veilige afstand – de Atlantische Oceaan lijkt ons breed genoeg als barrière – er wel een satirische invalshoek aan geven, maar het wordt stilaan dramatisch in de VSA. In de 2de video ziet u beelden van een NFAC-optocht in Lafayette, Louisiana, waarbij de deelnemers niet van plan zijn geschenken of snoepjes uit te delen.

De NFAC (Not Fucking Around Coalition) is een bewapende militie, een bende, met en van uitsluitend negers.

John Jay Fitzgerald Johnson, bekend als Grand Master Jay, is de leider zijn van de groep. In zijn vorig leven was hij rapper (u weet wel: een soort rijmende dichter/zanger), producer, DJ en militair. What Is the NFAC, and Who Is Grandmaster Jay?

Hij stelt dat de bende uitsluitend gevormd wordt door voormalige soldaten, expert-schutters. De man was zelfs onafhankelijk presidentskandidaat in 2016 (video).

We citeren zijn credo: “We zijn een zwarte militie. We zijn geen protesteerders. We zijn geen betogers. We komen niet om te zingen of te scanderen. Dàt is niet wat we doen”.

Johnson vindt dat de VSA ofwel afstand moeten doen van de staat Texas, m.a.w. er een onafhankelijke pure negerstaat van (laten) maken of de Amerikanen van Afrikaanse oorsprong toe te laten te verhuizen naar een ander land dat bereid is hen een grondgebied te geven dat vervolgens tot een onafhankelijke natie kan gevormd worden. (…)

Da’s nog eens een idee voor de EU: “de vluchtelingen toe te laten te verhuizen naar een ander land dat bereid is hen een grondgebied te geven…” Waar ze echter moeten werken voor de kost … Zoals ergens op een andere planeet, misschien?

Op YT vindt u “optochten” in verschillende steden.