Zou hij nu nog in aanmerking komen voor een eredoctoraat?

Men and violence against womenDe familie Bontinck heeft blijkbaar last van het losse-handjessyndroom.  Vader en zoon.  Zo zie je maar hoe sterk het genenmateriaal is van de heren Bontinck.  Niet toevallig beide voor de rechtbank wegens het oneigenlijk gebruik van een ‘vriendin’ als boksbal.

“We kunnen er niet omheen dat daar inderdaad dingen gebeurd zijn, maar om hem daarvoor een effectieve celstraf op te leggen, vind ik overdreven. Hij is door deze zaak ontslagen, heeft nog altijd geen andere job gevonden en zit in een collectieve schuldenregeling. Ik vraag om hem een werkstraf op te leggen”, pleitte advocaat Xavier Potvin.

Het hof van beroep in Antwerpen heeft zich woensdag opnieuw over de zaak van Dimitri Bontinck (41) gebogen. Hij werd in maart bij verstek veroordeeld tot acht maanden cel, omdat hij zijn vroegere vriendin had vastgehouden op een hotelkamer en haar geslagen had. Bontinck tekende verzet aan, maar was niet aanwezig op de zitting, omdat hij momenteel in Irak zit. Zijn advocaat pleitte voor een werkstraf.  Lees verder…

Creatie Humo

Dimitri is dus weer op reis.  Naar Irak.  En wie betaalt dat?  Hij zit in een collectieve schuldenregeling.  Krijgt hij stempelgeld terwijl hij in zandbakkenland vertoeft, zich niet voor de arbeidsmarkt ter beschikking houdt?  Zit er een reisverzekering in het afbetalingsplan van de schuldenregeling?  Zijn zijn inentingen in orde?  Worden hem gratis condooms ter beschikking gesteld?  Of een kogelvrije vest.  En een sombrero? Heeft het Deradicaliseringscomité van de Vlaamse Regering hem de opdracht gegeven de verloren zonen te gaan terughalen om hen hier eens goed onder handen te  nemen in de watten te leggen?

De man, die de rest van de wereld ons benijdt: My name is Bontinck, Dimitri Bontinck

Meer fotomateriaal over de ‘furieuze fantast’  bij Humo.

FVE

2 gedachten over “Zou hij nu nog in aanmerking komen voor een eredoctoraat?

  1. 1 -Wat doet die Bontinck in Irak , werk zoeken ? Hij heeft zich al goed aangepast 2- aan de Islam cultuur. Vrouwen afranselen om te bewijzen dat hij een “man” 3 -is . Zielige figuur die Bontinck. Spijtig dat er in onze wetgeving 4-geen “verplichte Euthanasie” werd opgenomen . Wat kunt ge in hemelsnaam 5-doen met dergelijke sujetten, nog niet goed genoeg om een beerput leeg te ….scheppen .
    Slechts 5 regeltjes, Frans , zelfs een hond gaat dat lezen!

    • Waarmee Frans de oorzaak van de penibele toestand van uitgeverijen aangaf. Als we niet meer in staat zijn om meer dan 10 regels te lezen, geven ze best de pijp aan Maarten. De gemeenten hebben dat al begrepen met de aanvang van het sluiten van bibliotheken.

Reacties zijn gesloten.