My name is Bontinck, Dimitri Bontinck!

… gezonde vrijgezel, Syrië-kenner, bijna drager van verschillende eredoctoraten, filmscenarist en fantast

“Zij (Denemarken en Canada) zeggen dat ik bij hen al lang een eredoctoraat had gekregen. Maar nu moet de overheid hier er niet meer mee afkomen hoor. Die is niet meer welkom. Het buitenland is haar toch al voor.”

Nvdr: Het is wachten op de Nobelprijs voor de Vrede.

“Ik heb de voordelen van de Islamitische Staat gezien. Er is orde, veiligheid, gratis wonen, voeding, onderwijs, niemand heeft er problemen. Onze westerse samenleving zou er heel wat van kunnen opsteken: er is solidariteit, respect en broederschap.”

Nvdr: De slachtoffers kunnen het niet navertellen.

“…en heb het laatste jaar opvallend veel vriendinnen gehad, maar er zat geen enkele Belgische tussen. Allemaal Arabische.”

Nvdr: Zou hij er geen andere kunnen krijgen?

Gelezen op twitter: “Als mijn vader zoals Dimitri Bontinck was, zou ik ook naar Syrië vluchten!”

Charlie Hebdo heeft het zelf gezocht.

Als… dan waren we al lang geleden vertrokken

Kop in kas bij de Antwerpse rechtbank

 

 

 

3 gedachten over “My name is Bontinck, Dimitri Bontinck!

  1. Hoe blind kun je zijn “Niemand heeft er problemen”?
    Bontinck leest waarschijnlijk geen kranten, vandaag nog in het HLN “IS slacht Iraakse tieners af om kijken voetbalwedstrijd”! Hopelijk kijkt zijn geliefde zoontje niet naar voetbal?

  2. Ik denk dat mister Bontinck , die de voordelen van de IS , proefondervindelijk kan navertellen , zijn leven te danken heeft aan de talrijke foto’s die hij vermoedelijk meenam op zijn Syrie-uitstap . Iedereen heeft ze al gezien , Mister Bontinck tussen baardapen met een oorlogswapen in zijn hand . Dergelijke kiekjes van strijdlust vragen om respect bij de meest primitieven . Indien niet , hadden wij hem medelijwekkend teruggezien op een Joe -Tuubeke met een oranje kleed , geknield , met naast hem een karnavalzot die was gaan lopen uit de stoet van Aalst ! Het zegt ook veel over zijn menselijke waarde “…en heb het laatste jaar opvallend veel vriendinnen gehad, maar er zat geen enkele Belgische tussen. Allemaal “””Arabische.”””” wat hem de””” gouden Arabische vagina-prijs””””” kan opleveren !

  3. Gratis wonen, dat is een truc van SS uit Hasselt zeker??? Gratis bestaat niet, er is altijd wel iemand die moet betalen. Natuurlijk als je ziet hoe moslims hier alles gratis krijgen, dan denk je als zwakbegaafde dat, dat overal zo is.

Reacties zijn gesloten.