Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

‘Jejoen is nog moslim, maar gematigd: hij kust zijn tantes weer.’

Vader Bontinck,in GVA, over de familiereünie met zijn zoon tijdens de kerstdagen: ‘Met oesters en kreeft, het beste van het beste.’

Nvdr: Gezien de gevoelige maag van een moslim, kon hij moeilijk een varkensgebraadje op tafel zetten om de terugkeer van de verloren zoon te vieren.

Van onze redactie krijgt Jejoen dit vrolijk lied aangeboden:

4 gedachten over “Zogezegd

  1. Men stelt werkelijk alles in het werk om maar te laten uitschijnen dat Je-oen maar een doetje is. Als het ware een isla-mietje. Dat de totaal verlinkste GVA hier zijn medewerking aan geeft verwondert mij totaal niet. TV, pers blijven er alles aan doen om ons wijs te maken dat er gematigde moslims zijn. Zoals meermaals op verschillende fora werd opgemerkt is er nog geen één moslim die openlijk het geweld van zijn “geestesgenoten” veroordeeld heeft. Indien Je-oen dan toch zo “vredelievend” is geworden na zijn Syrië avontuur, waarom dan niet even gebruik maken van de linkse media? En vertel ons waar het verkeerd zit bij extremistische moslims, waarom jij dit extremisme verkeerd vindt. Doe openlijk een oproep om de waanzin te stoppen. Je hebt samen met je vader toch de pers aan jullie kant. Wat is dan het probleem??? De vraag stellen is ze uiteraard beantwoorden. Na je ervaringen in Syrië ben jij helemaal niet gematigd, je bent enkel nog meer doordrongen van het moslimextremisme. Je tantes kussen bewijst niets. Je bent een wolf in schapenvacht. Een wandelende tijdbom. De vraag is niet zal ze afgaan, maar wanneer zal ze afgaan?

  2. Onze Vlaamse oostfronters kregen jaren gevang omdat zij streden in een vreemd leger, en dit nog om een strijd te voeren tegen het goddeloze communisme en hij ging strijden voor een leer die iedereen die niet moslim is mag en zal vermoorden ook eventueel zijn tantes. Voor hem geen straf maar kreeft en oesters

  3. Als het er om gaat het eigen hachje te redden dan mogen, nee dan moeten, moslims taqqiya toepassen. Dat is liegen om zich te redden en om zo verder, in het geheim als het moet, te kunnen werken voor de verspreiding van de islam en het verwezenlijken van de oemmah wereldwijd en het onderdrukken van allen en alles dat zich hiertegen verzet met of zonder geweld.
    Hoe de massa nog kan misleid worden nu er zoveel informatie te vinden is over dit gevaar is pas een zaak om zich ernstig zogen over te maken.

    • Foxy,
      Misleiding is de specialiteit van de huidige media, geschreven pers en TV.

Reacties zijn gesloten.