Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Mij doet de N-VA vooral denken aan Sarkozy. Dat wil zeggen dat ze posities innemen die het electoraal goed doen, maar ze zijn ondertussen pro-Europa. Voor mij valt dat niet te rijmen. Wij kunnen niet samenwerken met bewegingen die de EU verdedigen, want wij vinden dat de EU aan de basis staat van de overgrote meerderheid van de problemen die onze landen op ditmoment teisteren. Voor ons is het veelzeggend als een beweging pretendeerteen breuk te willen slaan met het verleden, maar tegelijkertijd pro-Europa is. Dat betekent dat de breuk niet zo ingrijpend is als ze beweren.”

Marine Le Pen,  Knack, 20 dec. 2013

2 gedachten over “Zogezegd

  1. Duidelijk een bewijs dat Marine Le Pen niet zo maar met iedereen in zee stapt. Dit kan van N-VA niet gezegd worden, zij werken op EU niveau immers samen met de groene boomkikkers. Le Pen gaat grondig te werk. Een dikke proficiat daar voor. Enkel partijen die ECHT euro kritisch zijn, zoals bij ons Vlaams Belang maken kans op een samenwerking. En dat is broodnodig om van de EU dictators af te komen.

  2. Volledig akkoord met dit artikel Europa is de grote schuldige en met het Europa van nu is niet te spreken De enige oplossing is een ander Europa

Reacties zijn gesloten.