Zogezegd

“…Vinden we blanken in Zambia de normaalste zaak ter wereld? Nee, dat is een beetje raar. Maar hier moeten we alles de normaalste zaak ter wereld vinden. Ik zeg niet dat iedereen terug moet, maar iedereen heeft zijn plekje op de wereld. Er zal altijd wat overgang zijn, maar je mag je eigen plekje op de wereld toch nog eigen houden?…”

“…Pff, tegenwoordig is alles discriminatie. Als u uw vrouw kiest, kiest u dan voor haar? Of discrimineert u 3 miljard andere vrouwen?…”

Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang, in een vraaggesprek met De Tijd: “We willen niet per definitie vuil zijn”

2 gedachten over “Zogezegd

  1. Gisteren De Zevende Dag, toerisme Amsterdam,hoorde ik dit, door het toerisme worden de Amsterdammers verdreven uit hun wijk, alles wordt opgekocht ze voelen zich niet meer thuis in hun wijk,de bakker de beenhouwer,(kleine middenstand) ect houden ermee op, ik moest denken aan mijn wijk(2060) die is overgenomen door mohammedanen waarvan dat de(rasechte) seefhoekenaar het etiket racist opgekleven kreeg, en dit in tegenstelling tot Amsterdam waarvan de 2060 een vervallen criminelen wijk is . Het ene toerisme is het andere niet zekerst.

  2. Typisch interview door een door en door poco journaille. Zo ken ik De Tijd al langer. Hoe vooringenomen en ziende blind kan een mens toch zijn. Van elke vraagstelling druipt de vijandigheid er met emmers af. De moderne inquisitie, vermomd in een journalistiek kleedje. Zelfs het licht van de zon zouden ze durven ontkennen mocht het van het VB komen. Wie het daarbij niet helemaal met hun multiculturele visie op de maatschappij eens is, is in de ogen van deze progressieve blinde fanatiekelingen gemakkelijkheidshalve voor eens en voor altijd een racist.
    Van een simplisme gesproken !

    Enig lichtpunt, de degelijke repliek van voorzitter Tom Van Grieken.

Reacties zijn gesloten.