3 gedachten over “Zogezegd

 1. Mijn diesel is verbeterd . Van 30% diesel vroeger rijdt hij nu op 20% diesel en 80% belastingen . En ik blij zijn !!

 2. Dit is een prachtige en overduidelijke 20m2 affiche voor 2019!! Succes verzekerd!

 3. De radicaal-linke migrantenpartij van Dyab Abou Jahjah, Be.One, heeft nog steeds niet haar volledige programma in Gent vrijgegeven, maar ontbloot wel al enkele standpunten. Een opvallend punt hierbij is de eis om tehuizen aan te passen aan de noden van islamitische senioren. “Wij willen […] niet de geur van varkensvlees bij onze maaltijden”, zo citeert Het Laatste Nieuws het Be.One-standpunt. Bovendien wil de partij dat allochtone leerlingen school kunnen lopen in hun eigen thuistaal.

  Oud-senator voor Agalev en advocate Meryem Kaçar komt voor Be.One op in Gent. Zij vindt dat “onze ouderen […] nu dikwijls in[wonen] bij hun kinderen die daarvoor geen plaats of geen tijd hebben, omdat ze zelf werken”. De linkse juriste vindt dat problematisch want “vele van onze senioren krijgen daardoor niet de nodige zorg. Alleen kunnen ze niet naar een rusthuis, omdat die niet aangepast zijn aan moslims. Er zijn geen aparte gebedsplaatsen, en wij willen ook niet de geur van varkensvlees bij onze maaltijden. Be.One wil in de rusthuizen faciliteiten voor moslims, zodat ook onze senioren zich er thuis kunnen voelen.”

  Hiernaast wil Be.One ‘gelijke kansen voor alle kinderen’. Dat betekent voor de migrantenpartij en Kaçar kleine klassen met twee leerkrachten en onderwijs in de eigen taal. “[…]. Het kan niet dat moslimkinderen steevast naar het technisch onderwijs worden doorgestuurd. Ook die kinderen hebben talenten.”
  Bron (en verder lezen):
  https://sceptr.net/2018/06/be-one-van-jahjah-wil-geur-varkensvlees-weg-in-tehuizen/

Reacties zijn gesloten.