9 gedachten over “Zogezegd

 1. Procureur generaal Liègois wordt op de korrel genomen voor zijn toespraak op het falend migratie beleid.
  Een Antwerpse procureur verwittigt voor racisme, discriminatie, je kent het liedje. Als voorbeeld geeft hij het video spelletje : minder, minder, minder.
  Ik vrees voor diegenen die om een of andere reden met dit heerschap in aanraking komen.
  In Terzake komt een Amerikaan van Human Right, Ken Roth, de landen van Europa de les spellen. Hongarije in het bijzonder met die trein en zijn muur.
  Je geloofde je oren niet maar hopelijk gingen hierdoor ogen open.
  Anneliesje vergat de heer Roth (naam niet gestolen) naar de Amerikaanse muur op de grens met Mexico te vragen en de muur in Gaza.

 2. Ik kan het allemaal niet meer aanhoren of aanzien, de ‘vluchtelingen’ druipen de hele avond van het tv scherm af. Iederéén is Syrier of Irakees, ook als ze hun paspoort weigeren te tonen. Hoofdzaak we hebben weer iedere dag 250 moslims kunnen binnenrijven, de EU zal content zijn. De VLD ook, want dat doet de huurprijs van de appartementen van hun kiezers stijgen. De NVA eveneens, want er zitten wsl veel homo’s tussen die de doodstraf vrezen in eigen land.

  • De nieuwsberichten kunnen we gerust overslaan. Elke dag hetzelfde. Een mens zou bijna wensen dat het WK voetbal heruitgezonden wordt!

 3. de Engelse squadrons Typhoon bestookten op 3 mei 1945 de schepen Thielbeck en Cap Arcona, geladen met concentratiekamp gevangenen, waaronder enkele uit Meensel Kiezegem. De eerste kapseisde, de tweede brandde dagen. 7000 Concentratiekamp gevangenen kwamen om waaronder die uit Meensel Kiezegem.
  Vermits men weinig problemen heeft met Engelse aanvallen en van hen geen enkele Wiedergutmachung eist, zouden die de schepen op de Middellandse zee kunnen bestoken? Het is niet humaan maar lost voor hen en voor anderen een groot probleem op.

  • Euh… Anna, onze relatie met de importsecretaris is een beetje verkalkt. Wil je hem zelf je tip geven?

 4. Door de reactie (hierboven) van Golfbrekersvriendin Anna is weeral eens bewezen wèlke onnozelaars de Nazi’s waren in ’40-45: Zij gebruikten nog hun treinen èn vrachtboten om er concentratiegevangenen mee te vervoeren, terwijl…. op véle fronten hun soldaten smeekten om voedsel, kledij, munitie, vervangstukken voor rollend materieel, enz, enz.
  Anderzijds, kan men die Britse jachtpiloten niks verwijten: zij konden toch niet weten dat die gekelderde boten ènkel gevangenen vervoerden. (in 1940 hebben zij ook in Nederland een rijnaak doen zinken waar ènkel Franse & Belgische krijgsgevangenen zaten) 🙁

Reacties zijn gesloten.