Zo ziet het eruit in Idlibistan, het paradijs der “gematigde rebellen”

Onderstaand filmpje werd recent in Idlib stad opgenomen.  U ziet jonge mannen, eigenlijk nog jongens, die beschuldigd worden de wetten van de sharia overtreden te hebben: ze hebben nl. met hun vriendinnetjes samen gegeten – voor iedereen zichtbaar.  En dat is verboden.  Daarom moeten ze gegeseld worden.  Het leven zoals het is onder Al Nusra bestuur dictatuur.  U weet wel, dé gematigde oppositie, die door het Westen gesteund wordt.

Het Syrische leger is op weg.

En dat merkt men.  Gisteravond op het nieuws: de WH-helmen die weer aan het “redden” geslagen zijn.  Opmerkelijk, onderstaande video van Israeli News, die het merkwaardig vindt dat de “propaganda machine” weer in gang geschoten is nu het Syrische leger oprukt, dat ze het ” vooraf geplante” (… en geplande) kind – zoals gebruikelijk – levend gevonden hebben in een strategisch gat onder het puin.  “Er zijn meer camera’s gericht op de WH dan op het jongetje dat verondersteld wordt gered te worden.”

Wie gaan ze nu de schuld geven van de ontploffing van een wapendepot op de eerste verdieping van een gebouw in een residentiële buurt?  Mollen van Assad, geïnfiltreerd in Idlibistan?  Met een bestuur van het ongeregeld zootje islamterroristen in Idlibistan heeft Assad geen mollen nodig.  De burgerbevolking – voor zover die nog niet verdreven, gevlucht of vermoord is – zal er geen graten inzien hun “democratische redders” te helpen uitroken.   Tevens opmerkelijk: het groot aantal kinderen onder de slachtoffers.  Er doen al langer geruchten de ronde dat kinderen door de “gematigde rebellen” gestolen worden om later als Chinese vrijwilligers te dienen bij filmopnames der WH, levend of dood.

Het éénmansobservatorium in Londen meent te weten dat het wapenmagazijn eigendom was van een wapen’handelaar’, behorende tot de “rebellengroep” van Tahrir-al-Sham,  het zou eventueel ook wel kunnen dat een slaapcel van ISIS daar nog eens toegeslagen heeft.

Een vrouw roept naar de jongen of het meisje “Khaloud, kom hier, ga niet weg!”  Ze is hysterisch, heeft angst. Waarom worden ze meegenomen, waarheen, ontvoerd?

Mocht u nog twijfels hebben aan het paradijselijke Idlibistan, bekijk dan even deze reportage, die verleden jaar heimelijk gedraaid werd.  Moeten we er nog bij vermelden dat het leven van de personen, die deze opnames maakten, meer in gevaar was dan dat van heel de WH-filmploeg samen?

 

 

2 gedachten over “Zo ziet het eruit in Idlibistan, het paradijs der “gematigde rebellen”

Reacties zijn gesloten.