Zo hoort u het eens van een ander

11 april om 23:09

Eerst viel er een bom met 250 kilo vloeibaar dichloor precies midden op het bed. En dat bed kon er tegen.

Vervolgens werden er zowat alleen kinderen getroffen door het gas. Dat is extra zielig.

Ondanks dat chloor direct de huid, de ogen en de luchtwegen aantast, behielden deze kinderen wonderwel allemaal een prachtig velletje en gelukkig kreeg geen enkel kind of hulpverlener bloeddoorlopen ogen en een tranenvloed, wat toch normaal echt wel de eerste kenmerken zijn bij contact met chloor. Een ander kenmerk is, dat er longoedeem ontstaat en er rood schuim opgehoest wordt. Maar de kinderen in Dhouma kregen dat niet. Hun longen werden namelijk gelijk met een tuinslang schoongespoeld. Dat kan je zien. En ze kregen een astma-respirator in hun mond geramd. Dat helpt niet, maar het staat wel goed.

De Witte Helmen, met hun honderd miljoen subsidie van westerse landen, konden geen filtermaskers aanschaffen dus droegen ze geen enkele adembescherming of slechts mondkapjes die bedoeld zijn om speeksel binnen te houden maar die onmogelijk chloorgas kunnen filteren, dat gaat er dwars doorheen.

Er zijn enkele volwassenen te zien die op hun rug liggen met een soort zuurstofmaskertje. Geloof me, ik heb chloorslachtoffers in mijn handen gehad, die liggen niet plat op hun rug maar zitten rechtop. Vocht in de longen is niet fijn als je ligt.

Wat een keurig opgevoede kinderen, daar in Syrië. Zelfs als ze dood zijn doen ze op commando hun armen netjes over elkaar, net als in de klas als de juf zegt: “en nu stil!”.

Volgens de Duitse tv is de hele rimram drie weken eerder gefilmd in Idlib.

Het is volgens mij en vele anderen dus kolossale nep. Propaganda. Op onze kosten nog wel. Want Nederland vult ook de potjes van de Witte Helmen met miljoenen belastinggeld.

Wat niet nep is, is de Amerikaanse raketaanval die straks gaat komen en de doden die daarbij zullen vallen.”