Zit u in het juiste lichaam?

‘Bent u zeker dat u niet liever transgender zou zijn? Heel zeker? En uw partner dan?’

De Vlaamse regering trekt 180.000 euro uit voor een grootschalige “gezinsenquête” met vragen als “Zit u in in het juiste lichaam?”, “Past het geslacht van uw partner bij hem/haar?”, ….

Opnieuw zeer nuttig besteed belastinggeld

Lees meer…

7 gedachten over “Zit u in het juiste lichaam?

 1. In Thailand zitten de grootste specialisten die van een man een vrouw kunnen maken en andersom. Waarom ben ik naar Thailand gekomen, denkt U…

   • kleine voorbereiding , ik wil niemand doen schrikken als ik in augustus de cafe op de vrijdagmarkt bezoek op hoge hakken en een sachosche in mijn hand

 2. Wie er ook mee zit te worstelen , is Obomber :
  http://beforeitsnews.com/obama/2016/03/obama-was-a-gay-prostitute-says-texas-school-board-candidate-video-liberals-heads-explode-apocalypse-just-broke-2476338.html
  met citaat en foto in het bruggetje :
  “Former Texas teacher Mary Lou Bruner, a Republican candidate for the State Board of Education who believes that President Obama used to work as a gay prostitute, currently holds a commanding lead in the vote. Bruner wrote in an October Facebook post that Obama “hasn’t come out of the closet about his own homosexual/bisexual background” and that “Obama has a soft spot for homosexuals because of the years spent as a male prostitute in his twenties”(=einde citaat).
  We kunnen desgevallend een ervaren deskundige sturen om hem te helpen. Di Rupette.. ze kennen elkaar toch al!!!

 3. De natuurlijke aversie, de aangeboren afwijzing van homoseksualiteit bestond nog een dertig jaar geleden. Toen de eerste berichten van huwelijken tussen mannen uit de Scandinavische landen (Denemarken was koploper) naar hier kwamen. Ongeloof alom.
  Intussen is het bewerken van die aversie door de media en andere instanties geslaagd. Zo geslaagd zelfs dat politieke partijen die homoseksualiteit gebruiken in hun parcours tegenover de islam. Het zit nu ingebakken in onze normen en waarden.
  Maar het feit dat ze die homoseksuelen telkens opnieuw apart vernoemen laat vermoeden dat er toch nog wat scheelt aan dat ingebakken zijn. Vader, moeder, kind worden niet apart vernoemd bij die normen en waarden.

  Die mode met de homoseksualiteit wordt momenteel aangevuld met de strijd voor dat gender gedoe. Binnen dertig jaar zullen de politieke partijen dat gender gedoe opnemen in hun parcours tegen de islam.

  • Anna,
   Over de achtergronden van het promoten van de “homoseksualiteit” : http://www.henrymakow.com/gay_france.html
   met citaat :
   “Gay Activism Part of Illuminati Conspiracy
   May 17, 2015
   gay-marriage.jpg
   The transformation of society
   by the promotion of homosexuality
   ranges from arrested development to blackmail,
   as the “First Comment” below reveals.
   “There is a new Stalinism of political correctness, and part of this Stalinism, a pink or rainbow politburo. The former victims are the new executioners….They want to make little-Jews out of gays, partners in oppression.”
   Due to the suppression of free speech in France, “Le Gall’s” website has been taken down. He can only be read here.”(=einde citaat).
   Voor de rest verwijs ik naar de volledige tekst in het bruggetje.
   De ganse “homo” problematiek is dan ook een wapen dat wordt ingezet tegen onze westerse maatschappij. Voor de “hanteerders” van dit wapen zijn de “homo’s en al wat er rond hangt” louter een middel.. De dag dat men ze niet meer nodig heeft, zal het vlug gedaan zijn met het ganse gedoe.

Reacties zijn gesloten.