Zit het geslacht dan toch niet in het koppeke?

U weet intussen dat te pas en onpas aangevoerd wordt dat het geslacht niet biologisch bepaald wordt, maar wel gevoelsmatig… nl. hoe men zich voelt: man, vrouw… en verder alle mogelijke alfabetversies die in het regenbooglexicon voorkomen.

In deze tijden, waar bijna alle (on)denkbare varianten op het menselijk geslacht (moeten) mogelijk zijn, viel ons dit nieuwsberichtje op.

... Demi Minor, een 27-jarige transvrouw, moet deze week een vrouwengevangenis in New Jersey verlaten. M., die een gevangenisstraf van maar liefst 30 jaar uitzit voor doodslag, heeft in de vrouwengevangenis twee mede-bajesklanten zwanger gemaakt...
Uit: https://panorama.nl/artikel/483512/transvrouw-moet-vrouwengevangenis-verlaten-na-bezwangeren-mede-gevangenen

Ooit, toen er nog geen sprake was van de geslachtenvariëteiten, werd een veroordeelde met typisch mannelijke lichamelijke attributen in een mannengevangenis geplaatst om zijn straf uit te zitten. Nu niet meer. Nu houdt de staat rekening met de rechten van de gevangenen en dat betekent dat zij hun straf ondergaan in een instelling op basis van hun gevoelde “gender-identiteit”. Of de andere 26 “transvrouwen” mogen blijven hebben we niet kunnen nagaan.

Krankzinnige wereld!

Meer info: https://www.dailymail.co.uk/news/article-11022631/Trans-inmate-27-impregnated-two-women-New-Jersey-jail-moved-mens-prison.html