Zelfs een school van de Verenigde Naties…

… wordt als opslagplaats van raketten gebruikt

“Er zijn eergisteren raketten gevonden in een school van de UNWRA, een VN-organisatie die zich inzet voor de Palestijnen. De vondst is door de UNWRA zelf bekendgemaakt. Volgens de VN-organisatie is een twintigtal raketten gevonden in een leegstaande school. Dat is volgens de UNWRA een flagrante overtreding van internationale regels.

De VN-organisatie weet niet van wie de raketten zijn, maar veroordeelt de verantwoordelijke groep of groepen. UNWRA heeft de raketten laten verwijderen en is een onderzoek gestart.”

Men weet niet van wie de raketten zijn.  Men heeft een onderzoek gestart.  Waarschijnlijk hebben de Israëli’s ze daar neergelegd om de Palestijnen in discrediet te brengen.

De Telegraaf

ABCNews

3 gedachten over “Zelfs een school van de Verenigde Naties…

  1. Ik zie ze nog eens een passagiersvliegtuig van Malaysia Airlines neerhalen boven Gaza…

    • Als die zou vol zitten met moslims mogen ze dat van mij gerust doen Ik heb daar geen problemen mee

  2. Zonder enige sympathie te hebben voor die louche Arabieren, sta ik als Vlaamse toch sceptisch tegenover eenzijdige berichtgeving. Over eenzijdigheid kunnen wij als Vlamingenin meespreken.
    Soms twijfel ik of de her an bod komende onderwerpen of van de Brabosch site of van Likud/Likoed nederland komen.
    Maar goed, over Brabosch nu. Brabosch staat voor Antwerpen, het is de naam die de joodse gemeenschap aan mijn stad geeft. Nu waarschuwt de Israëlische ambassade voor de fanatieke website Brabosch. (waaruit ik zou kunnen afleiden dat hun berichtgeving op zijn minst tendentieus is. Een berichtgeving die ik hier dus terugvind.) dat grieft Brabosch. Volgens hen worden ze in een slecht daglicht gesteld door de zionisten op Nujij, een nederlandse site.
    Volgens hun zeggen staan zij voor vrije meningsuiting, respect voor moslims en de tweestatenoplossing. Foei vrienden van deNujij site..

Reacties zijn gesloten.