Zeg nu nog dat ‘ze’ lui zijn

Gerelateerde afbeeldingEen ‘jongere’ in Salzburg

Drie keer binnen een tijdspanne van 24 uur moest de politie in Salzburg omwille van een 17-jarige Afghaan uitrukken.
Als opwarming begon hij met een Somaliër te vechten, vervolgens verplaatste hij zijn arena naar een hotel en als kers op de taart achtervolgde hij een 18-jarige meisje naar haar huis en bevredigde zichzelf aan de voordeur van het gezin.
Toen de politie daar aankwam, ging hij in de aanval.

 • De Somaliër werd aan zijn mond gekwetst.  Voorbijgangers moesten de politie ter zijde staan om de speelse ‘jongere’ vast te houden zodat ze zijn identiteit konden vaststellen.
 • Enkele uren later – een ingelaste rustpauze – ging hij in overdrive en mocht de nachtportier van een hotel delen in de klappen.  Nog niet moe ging de ‘jongere’ op de vlucht, de politie kon hem vinden en noteerde een tweede klacht.
 • En dan tijdens de vroege ochtenduurtjes achtervolgde hij een meisje die zich net op tijd kon redden in het huis van haar ouders.  De vader probeerde de ‘jongere’ uit zijn tuin weg te krijgen. Dat lukte niet; als blijk van zijn aanhankelijkheid liet hij zijn zwemmertjes achter bij de voordeur.  Papa belde de politie.  Opnieuw een zoektocht.
  De politie vond de ‘jongere’ aan het station Salzburg Süd.  Bij zijn identiteitscontrole kreeg hij het op zijn heupen en beloonde een agent met een kopstoot.  Toen werd hij in hechtenis genomen.   Daar wou hij de inmiddels opgeroepen tolk aanvallen, maar dat werd hem belet.   Genoeg brokken voor één etmaal.

Of de ‘jongere’ intussen weer zijn bezigheden kon hervatten, hebben wij niet kunnen achterhalen.

Krone.at

4 gedachten over “Zeg nu nog dat ‘ze’ lui zijn

 1. Dergelijke berichten zijn bijna dagelijkse kost, zeker als je het internet wat uitpluist. In de “politiek correcte” media zal je dergelijke berichten niet vinden. Wanneer gaan de regerende politici eindelijk actie ondernemen en grote kuis houden? Zoals ik reeds gisten schreef ” wanneer zal de bom barsten”. En dat bedoel ik nog steeds letterlijk.

 2. . Maar het betreft een minderjarige! Hij verdient een tweede , derde , vierde enz kans .

  Wat mij betreft mogen ze dat exemplaar gerust …verz…..of …censuur…
  dat niet past in bij onze beschaafde Christelijke opvoeding .Ik wil absoluut gene ambras met Gutmenschen of groene ridders

 3. Als ge eens goed wil lachen ,uw zorgen even vergeten …dan moet ge surfen naar
  de webside van “GROEN” de partij van de pubers die er maar niet in slagen
  om volwassen te worden . Wat die allemaal denken en geloven , dat grenst aan het
  ongelofelijke

Reacties zijn gesloten.