Ze blijven komen

Afbeeldingsresultaat voor invasion refugeesHoe succesrijk is het sluiten van de Balkanroute geweest?  Had die echt de gewenste afschrikking?
De beelden in Servië laten iets anders vermoeden.  Het Hongaarse referendum dat zgz. niet geldig was wegens te geringe opkomst, laat gelukzoekers besluiten dat ze ongehinderd door Orbanland kunnen marcheren richting Schlaraffenland.    En ze hebben al betoogd, de vakkrachten, want ze moeten dringend aan het werk.  Het worden er dagelijks meer.

Geen zorg.  De Gutmenschenindustrie zorgt wel voor pakkende foto’s en filmbeelden met schreiende kindjes (liefst zonder baardgroei), blaren op de voeten, ‘niet begeleide jongeren’ en gesofisticeerde gsm’s.  Waar zijn de Syriërs?  Het mag niemand verbazen dat de Evangelische Kirche, zoals alle christelijke weg-met-ons-theologen, daar pleit voor een verdere islamisering van het Avondland.

De Servische politie patrouilleert om de toegang aan de Bulgaarse grens te verhinderen… Geen sinecure, want de Bulgaarse politie wil hen ook liever kwijt dan rijk.

Nochtans is de oplossing heel eenvoudig: knip op de portemonnee, deksel op de vetpotten.

1 gedachte op “Ze blijven komen

  1. De meest gelukkigen zijn diegene die verdronken zijn ! Zij werden opgenomen in het pretpark van Allah De onfortuinlijken lopen nog rond ! Als ze toch maar eens onvoorwaardelijk hun Islam geloofden , zoals ze laten uitschijnen . Dan waren we allang van heel dat circus verlost . Volgens mij hebben ze hun twijfels . Ze geloven meer in mutti Merkel en in Groot Brittanie dan hunne Allah

Reacties zijn gesloten.