De president die (ook) niet gewenst was…

Afbeeldingsresultaat voor ronald reagan… en die het behoorlijk goed deed. 

Ronald Reagan.

In “Andere Tijden” werd een beeld geschetst van een B-acteur, die president werd” en tot een rolmodel van de Republikeinen verklaard werd.

De gelijkenissen tussen Reagan en Trump zijn er.  Beide werden door het establishment uitgespuwd, geridiculiseerd.  Beide republikein en verfrissend duidelijk.

Reagan kon munt slaan uit zijn acteertalent.  Trump had liefst eerst PR-lessen moeten nemen.

Stemmen voor de Clintons (2 voor de prijs van 1) is kiezen voor meer Obama.  Stemmen voor Hillary is stemmen voor Soros. (*video onderaan)

Het is een historisch dieptepunt voor de Verenigde Staten: meer dan 80% van de inwoners geeft in 2015 aan dat ze geen of weinig vertrouwen hebben in de nationale regering. De houding van de Amerikanen is in meer dan vijftig jaar niet zo negatief geweest als nu.

De poco goegemeente supportert openlijk voor de Clintons.  Wie durft in Europa ronduit sympathie voor de kandidatuur van Trump tonen? Filip Dewinter is een van de weinigen die publiekelijk uitkomt voor zijn steun aan Donald Trump. ‘Omdat hij de eerste presidentskandidaat is sinds Ronald Reagan die de taal van het volk spreekt’. ‘Ik ben er rotsvast van overtuigd dat Trump een betere president wordt dan Obama of Clinton. Reagan was de grootste naoorlogse president, Trump kan in zijn voetsporen treden.’

Geïnteresseerd in de B-acteur die president werd?  Klik op ‘Andere Tijden’, een aanrader.

Onze redactie voegt er deze beelden aan toe.  Met zijn legendarische toespraak waarin hij refereert naar “a little intellectual elite”.  Intussen hebben wij in Europa ook zo’n bende machts- en geldwellustelingen.