Je eigendom is ook ‘hun’ eigendom

Afbeeldingsresultaat voor gefahr minenEen zaakvoerder in Schwerte, NRW, was het beu dat ‘vluchtelingen’ uit het nabijgelegen opvangcentrum op zijn domein rondhingen, waarbij ze daar gebruik maakten van zijn wifi en er bovendien konden profiteren van het herfstzonnetje. Hij plaatste een afscheiding van de openbare weg met Friese ruiters en prikkeldraad.  De man wordt nu zonder meer gebrandmerkt als racist, xenofoob… en alle andere lieflijkheden die door de Gutmenschenindustrie ongestoord in het rond gestrooid worden als een weldenkende hardwerkende bio-Duitser het waagt niet in te stemmen met de gekende Wilkommenideologie.

De stedelijke overheid overweegt maatregelen te nemen.  Goed zo, denk je dan.  Euh… gaan ze die ‘vluchtelingen’ nu duidelijk maken dat privé eigendom niet toegankelijk is voor iedereen?

Stomme veronderstelling.  Ze gaan onderzoeken hoe ze die omheining kunnen afbreken.  De kosten zullen waarschijnlijk door de zaakvoerder moeten gedragen worden.  Als hij geluk heeft, want misschien hangt er nog een ander juridisch / financieel staartje aan vast.  Bovenop de gekende Gutmenschenverontwaardiging – “wat moeten die sukkelaars nu van ons denken: dat ze niet welkom zijn?” – wordt er nu ook met het veiligheidsrisico gezwaaid, want “er zouden toch ook kindertjes daar willen spelen” of “ze zouden er kunnen voorbijgaan en, misschien als het donker is, de prikkeldraad aanraken…”

Alsof de zaakvoerder een mijnenveld gelegd heeft!

Voorlopig beperkt het gemeentebestuur van Schwerte zich ermee een soort Herashekwerk voor de Friese ruiters, op de openbare weg, te plaatsen, in afwachting van het onderzoek over de verplichte afbraak van de omheining, betaald door de zaakvoerder op diens privé terrein!

Na overleg is onze redactie met deze oplossing voor de pinnen gekomen:

Afbeeldingsresultaat voor guard pigs

 

 

 

2 gedachten over “Je eigendom is ook ‘hun’ eigendom

  1. “”Je eigendom is ook hun eigendom”” ….binnen afzienbare tijd ……
    “”Je vrouw is ook hun vrouw “”

  2. Natuurlijk beschouwen die gelukszoekers onze eigendommen als hùn bezit vermits zij (van kleins-af) geleerd worden dat “a” de schepper is van hemel & aarde, EN DUS “eigendom van “a” is. Hij heeft die eigendommen bestemd voor zijn volgelingen, maar, in de loop der tijden, is er veel in handen van kafirs geraakt zodat zij nù trachten hun erfdeel terug op te eisen.
    Een mosselslim steelt nooit van een ongelovige… zij nemen enkel een voorschot op hun wettelijke erfenis.
    Rare kronkels, nietwaar ?

Reacties zijn gesloten.