Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

wijsheid Bilder - Instagram Bilder Über # wijsheid

Enkele bekende trefwoorden: jongeren, politiegeweld, kansarmoede, frustraties, racisme, cultuurverschillen, begrip, tolerantie, overleg…

U weet meteen waarover het gaat. Over onrechtvaardigheid, repressie, afwijzing, discriminatie… In een pathetische oproep “Nu niet met lucifers spelen” wil deze poco postdoctoraal onderzoeker van de KULeuven dat er prioriteit gegeven wordt aan het verhinderen dat auto’s in de fik gestoken worden…. En neen, hij onderzoekt niet met hoeveel graden de planeet opwarmt door de relletjes en bijhorende vermakelijkheden der straatschuimers.

Mattias De Backer : “Er zijn geen jeugdbendes in België, dat weet de politievakbond ook.” Deze ivoren toren-meneer denkt het dus beter te weten dan de politie en roept in wezen op om te capituleren.

Jeugdbendes bestaan niet meer, uitgestorven zoals de dodo. Ze vervelden tot “jongeren”.

Maak kennis met de mening van de begripvolle ver-van-mijn-bed universitair: Pleidooi voor zachtere aanpak in probleemwijken: ‘Nu niet met lucifers spelen’

Laten we maar meteen de verkoop van lucifers verbieden

2 gedachten over “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

 1. Er zijn geen stadsbendes : enkele bronnen weliswaar in het Frans :
  https://www.lalibre.be/belgique/les-bandes-urbaines-a-bruxelles-ce-n-est-pas-du-cinema-5640cfd43570bccfaee96670
  https://www.rtbf.be/info/regions/detail_36-bandes-urbaines-a-bruxelles-un-record?id=8261558
  https://www.dhnet.be/actu/faits/voici-la-nouvelle-bande-urbaine-qui-fait-trembler-bruxelles-55a557b135708aa436f6eda6
  https://www.lacapitale.be/141168/article/2017-10-18/bandes-urbaines-358-delinquants-fiches

  https://www.erudit.org/fr/revues/crimino/2015-v48-n2-crimino02155/1033836ar.pdf
  met titel :
  “Bandes urbaines et groupes délinquants en Belgique.Représentations et savoirs” (=einde titel)
  https://www.rtl.be/info/video/369364.aspx
  met video en titel : “Le phénomène des bandes urbaines au coeur du procès aux assises de Bruxelles.” (=einde titel).
  Het gaat hier dan nog om een beperkte opsomming. In praktisch alle Brusselse politiezones zijn er secties “Bandes Urbaines”, zoals ten andere ook bij het parket Brussel.
  Voor een goed begrip : De KUL criminologie is een rood bastion, met als toenmalige baanbreker de intussen overleden bloedrode prof. Lode van Outrive. Een rood bastion dat fungeert als een “ USSR Agitprop”.
  We zouden kunnen boeken schrijven over deze “post doctorale onderzoeker (sic) Mattias De Backer”, maar een verwijzing naar een volkse gezegde kan dit echter samenvatten in één zin :
  “Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  Achter dit allochtone en linkse schuim van de straat gaat echter meer schuil. Het zijn immers de stoottroepen van een rot corrupt regime, gedomineerd door de Franstaligen, linkse en logemaffiosi. Het intellectuele(sic) sabotage werk voor dit corrupte regime wordt geleverd door de MSM leugenpers, tal van NGO’s, een zootje pseudo deskundigen en intellectuelen actief in de meest uiteenlopende instellingen en organisaties, en politieke partijen zoals o.a. de PVDA, die dan moet doen wat de anderen niet kunnen, mogen, durven en willen doen.(=niet beperkende opsomming). Allemaal hebben ze wel één gemeenschappelijk kenmerk : ze voeren oorlog tegen de Vlaamse middenklasse op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren.
  Met wat is deze post doctorale onderzoeker (=trekt eerder op een politiek volkscommissaris) in feite bezig ?? Niet met onderzoek, maar gewoon met een psychologische oorlogsvoering cfr. Saul Alinsky. Als hij zijn leugens ook nog gelooft, is hij een politieke psychopaat, want alleen een psychopaat gelooft zijn eigen leugens.
  Telkens als er voor het regime vervelende zaken gebeuren, duiken deze “Agitprops” op, om tegengas te geven, via de MSM leugen – en collaboratiepers. En dan het politiegeweld !! Nog zo een dooddoener ! Als het tegen Rechts – en Vlaamsgezinden is, dan ziet Mattias natuurlijk geen enkel probleem, en mogen de grondwettelijke rechten en vrijheden geschonden worden. Het probleem bij al het voormelde is, dat kenners, een minderheid weliswaar, dit allemaal doorhebben, maar het overgrote deel van de bevolking niet, en dit deel gaat dan ook mee in deze linkse hersenspoeling.. met behulp van de voormelde collaboratiepers.

 2. Wat onderwijst men eigenlijk aan de KUL – weer een prof die denkt dat hij het warm water uitgevonden heeft – verkeerde brainwashing op elke onderwijs richting in de KUL !

Reacties zijn gesloten.