Wordt censuur normaal?

Wakkere burgers op het internet beweren dat het nieuwe zelfmoordverdrag EU-migratiepact alle kritiek op migratie strafbaar wil maken. “Klopt niet,” toeterde de zgn. meningen-onderzoekforum “Correctiv” al in december 2018.

„Die Behauptung ist falsch. Kritik an sich soll nicht bestraft werden, sondern nur Hassstraftaten. In Deutschland sind zum Beispiel Beleidigung und Volksverhetzung relevante Straftaten.“ (Bron)

Ned.: “De bewering is niet correct. Kritiek an sich moet niet bestraft worden, maar wel haatmisdrijven. In Duitsland bv. zijn belediging en volksopruiing relevante misdrijven.”

Los van het feit dat het verwijt “volksopruiing” maar al te vaak door openbare aanklagers misbruikt wordt om kritiek op het systeem, om de oppositie monddood te maken, is het een feit dat dagelijks facebookgebruikers om de een of andere duistere reden plotseling bestraft worden met een gedeeltelijke of definitieve censuur wegens een bepaald woord, een afbeelding… of wegens het uiten van een mening.

Wie verspreidt er nu eigenlijk het zgn. fakenews, m.a.w. leugens om het klootjesvolk om de tuin te leiden en zo de verborgen agenda uit te voeren?

In bovenstaande video gaat het om het beruchte VN-Migratiepact – het nieuwe plan van de EU gaat véél verder… want het wordt “bindend”.