Wilders komt niet naar Antwerpen…

… het veiligheidsrisico is te groot.

Zou het kunnen dat de bedreiging van personen met een migratieachtergrond uitgaat?

De Redactie

EENZIJDIGE BERICHTGEVING.
De uitspraak van Wilders: “Minder Marokkanen” wordt heel dik in de verf gezet, waar helemaal niet wordt over geschreven of gesproken is de oproep van Thijs Römer om Wilders te vermoorden:

Thijs Römer @thijsromer
Volgen
Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…
10:11 ‘s ochtends – 20 maart 2014

Noch de videoclip van de rapper Hozny over de moord op Wilders  en uitgebracht twee dagen voor Wilders’ uitspraak vond niemand van de politiek correcte media de moeite van het vermelden waard.

Het een en het ander doet het vermoeden rijzen dat de ganse hetze lang op voorhand was voorbereid en er alleen werd gewacht op het goede moment – ttz. een choquerende uitspraak – om alles in gang te zetten en de PVV, volgens peilingen veruit de grootste partij in Nederland nu, een hak te zetten.

Lees ook: Wilders doet aangifte tegen dreigende rapper

Zonder meer herkenbaar.

FT & Wes Hardin

 

 

16 gedachten over “Wilders komt niet naar Antwerpen…

 1. Uiterst pijnlijk die implosie van de PVV momenteel. Zijn mandatarissen blijken ineens te bestaan uit mensen die méér Marokkanen in NL willen ipv minder! Ik had hier al geschreven dat NL een zéér links land is, maar dit had zelfs ik niet verwacht? Wat een overreactie!

  • Degenen die nu de groep Wilders verlaten zijn van hetzelfde kaliber als de valsaards die ooit het Vlaams belang verlieten De meeste deden het omdat een afkooksel partij nl. de NVA hun een betere positie kon beloven of dat ze meer salonhartig konden zijn Ik ben ervan overtuigd dat vele kiezers die op de NVA hebben gestemd het zich al ferm beklagen

   • Het hoeft niet slecht te zijn dat de PVV eens ‘uitgezuiverd’ wordt van de platte opportunisten. Het distilaat zal des te fijner zijn.

 2. De rechtse partijen die in het EU parlement een fractie gaan vormen zullen op alle mogelijk manieren het leven zuur gemaakt worden. Om te verhinderen dat men in het EU parlement tegen een sterke rechtse reus zou moeten opboksen, is de tactiek gewoon die partijen elk afzonderlijk te “bekampen”. Dit in hun land van herkomst. Dit is zoals de redactie aangeeft een strategie die reeds lang op voorhand werd uitgedokterd. Persoonlijk heb ik ervaren hoe ratten ( de echte ) zich verweren als ze in het nauw gedreven worden. Ze zijn levensgevaarlijk. Vergelijkbaar met wat de poco-partijen nu doen.

 3. Waarom kan geert Wilders niet komen? Obamdinges komt wel. Zijn er nu echt niet een paar poliskes of veiligheidsagenten over om zo een Nederlandse grote mijnheer te beschermen. Het is toch niet eerlijk verdeeld vind ik !

 4. Als ze zeggen: ‘Meer blauw op straat’ bedoelen ze gewoonlijk: om te flitsen. Daar is altijd volk genoeg voor te vinden, om wat te zonnen in de berm met z’n tweeën, liefst gemengd ntl.

 5. Het is goed dat de partij van Wilders wordt gezuiverd van schimmels , afval en bekeerlingen . VB heeft zoiets ook al meegemaakt . Zij gaan lopen omdat het lafaarden zijn . Als de nood het hoogst is kent men zijn vrienden

 6. Als onze “correcte” Noorderburen niet akkoord kunnen gaan met “minder” Marokkanen wil dat feitelijk zeggen , dat zij er meer willen . De toekomst van het kaasbollenland is dan eenvoudig te voorspellen .Nederland zal de zoveelste provincie worden van Marokko . Ik hoor al de een of andere politieke Mohamed westerlinghater het volk toespreken ” Willen Jullie Meer of Minder Nederlanders ! . Het zal ‘Minder” klinken .Wie durft , zich te verzetten zal dag en nacht kunnen genieten van politie-bescherming . In het land dat voorlopig nog Belgie noemt is de vraag ” minder of meer Marokkanen ” zelfs overbodig geworden . De getaande en zwarte-krullen productie draait op volle toeren , ze is zelfs winstgevend dank zij de kindervergoeding . De grenzen staan nog wagenwijd open voor vreemdelingen die hun thuisland liever kwijt zijn , dan rijk !

  • Da’s nu al het geval, René. In Marokko gingen er stemmen op om de Nederlanders het land uit te zetten.

 7. In Marokko gaan ook stemmen op om het aantal zwarte migranten te verminderen en om hen te verplichten te integreren.

 8. Een voorbeeld van hoe hypocriet de media en de politici zijn die Wilders omwille van zijn uitspraak aanvallen.

  Laten we even als voorbeeld Termont en de Roma’s nemen.

  Daniel Termont (sp.a), burgemeester van Gent, vraagt de inwoners om de dakloze Roma niét te helpen. De politicus wil zo de toestroom van deze hulpbehoevenden inperken.

  “Mensen, toon alstublieft uw goed hart niet, ook al breekt het bij het zien van zoveel ellende”, aldus de burgervader. “Bied de Roma geen onderdak, geen dekens, geen soep, want hoe meer je ze helpt, HOE MEER ER NAAR GENT KOMEN. En onze stad zit nu al overvol”, klinkt het in een krant van De Persgroep.
  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/…ma-helpen.aspx

  Hij gebruikt niet dezelfde woorden als Wilders maar in wezen komt het op exact hetzelfde neer, hij wil MINDER Roma’s in zijn stad.
  Als de media en de politici die Wilders aanvallen rechtlijnig zouden zijn zou Termont dezelfde banbliksems over zich heen moeten krijgen als Wilders.

  • Daiwa , ik heb er niets van teruggevonden zelfs onder de rubrieken ” ontspanning en humor” geen woord over Termont en zijn Roma’s . Wat me wel schokte , omdat niemand me heeft verwittigd was het feit dat onze Prins Laurent in het ziekenhuis ligt , zoiets doet trouwens al het overige nieuws verbleken .

 9. Gevonden en gelezen met dank aan Raymond. Ik wilde het eerst niet geloven .Termont waarvan de naastenliefde afdruipt vraag zijn burgers , Roma’s niet te helpen ! Dat is verdorie erger dan Wilders zijn uitspraken “meer of minder Marokkanen” Ze eerst naar hier lokken en ze dan laten stikken zoiets doet zelfs nog geen ultra-rechtse militant. Het is een Europees probleem zegt hij . Hij kan het niet oplossen dat zouden anderen voor hem moeten doen en schuift daarbij zijn verantwoordelijkheid af , volgens rode traditie als het mis gaat.

  • Vergeet de rol van Bourgeois hierbij niet. Hij heeft hen de illusie gegeven dat we op hen zaten te wachten.

Reacties zijn gesloten.