Wij eisen onze eigen zwemuurtjes

Wij, de redactie van Golfbrekers, eisen aparte zwemuurtjes.  Wij zijn anders.  Wij zijn apart.  Wij willen niet besmet worden met de poco samenleving.  Wij eisen ontsmet water, geel-zwart gestreepte handdoeken, marsmuziek op de achtergrond, kleedcabines met een ‘Ik ben Vlaming en daar ben ik fier op’-klever. Wij eisen onze eigen redders.  Luc Vermeulen van Voorpost mag de selectie doen.  Wij eisen ondersteuning want wij horen tot een uitstervende cultuur.  Wij eisen subsidies want wij zijn een gedoemd ras.  Wij eisen hard water, want van die roze-zachte-schuimtoestanden gaat het haar op onze borst uitvallen.  Wij willen…

Wij willen niets meer dan ‘anderen‘.  Als het kan voor baby’s, voor kinderen, zwangere vrouwen, voor mindervaliden, voor zelfhulpgroepen, voor sportclubs, voor duikers, en uiteraard voor verrijkers, die sowieso hun eigen waterbeleving al toegekend kregen, dan moet het ook voor ons kunnen.

transsexuelle_badWij werden in ons streven aangemoedigd vanuit Berlijn.  Berlin-Neukölln, qua progressieve ideeën en beleidsdaden niet te kloppen,  voor kenners het neusje van de multicul-zalm.  Het aantal zwembaden dat in dit stadsdeel neergeplant werd zal behoorlijk hoger liggen dan het aantal in heel Vlaanderen.  Ieder krijgt daar immers zijn eigen zwemuurtje op voorwaarde dat je kan aantonen dat je ‘anders’ bent. De Pruisen moeten maar op het droge blijven.

Het districtsbestuur (klinkt in het Duits indrukwekkend ‘Bezirksparlament‘) heeft groen licht gegeven voor aparte zwemtijden voor trans- en interseksuelen.  Naar verluidt zouden die zich noch bij de mannen, noch bij de vrouwen echt op hun gemak voelen.  Waarbij wij ons afvragen of er dan in Neukölln geen enkel zwemuurtje voor gemengd zwemmen, voor gezinnen,  meer aangeboden wordt.  De Piratenpartij trok de boel op gang (vanzelfsprekend) en werd vlotjes gesteund door de sossen, de groenen en de linksen (even vanzelfsprekend).  Alleen de CDU stemde tegen (niet zo vanzelfsprekend). Binnen de zes maanden zou het geregeld moeten zijn.  Omgezet in een stadsverordening.

Jullie zijn bij deze gewaarschuwd.  Beslis vooraf tot welk (on)geordend mensengeslacht u behoort vooraleer in Berlin-Neukölln baantjes te gaan trekken.   Het vermijdt frustraties en misverstanden aan beide (!) kanten.

FT

5 gedachten over “Wij eisen onze eigen zwemuurtjes

  1. In Belgie ging ik vrijwel iedere week naar de gemengde sauna . Mannen vrouwen allemaal in geboorte-kostuum . Nooit heb ik een vrouw gezien met hoofddoek wat toch hoopgevend is voor integratie . Zijn wij misschien niet te kritisch geworden ?

  2. Voor het gepeupel die zich niet aanpast en met hun kleren aan gaat zwemmen, dan liefst als laatsten na 22.00 uur en moet chloor, soda en veel bruine zeep toegevoegd worden, daarna goed spoelen met Spa-bruis en vervolgens met Vichy Hopital om dan ‘s morgens om 08 uur opnieuw de scholen en ons eigen volk toe te laten.

  3. Gewoon schrikwekkend (en herkenbaar) wet welke hardnekkigheid en grondigheid de Duitsers een doel kunnen nastreven, bv de genderwaan of de islamisering. Ik begrijp steeds beter hoe de nationaal socialisten de overhand konden krijgen en alle neuzen in dezelfde richting.

  4. Nu begrijp ik waarom die moslims aparte zwemuren vragen in Berlin-Neukölln?
    Het zal wel aan mijn slecht gedacht liggen maar ik had fout gelezen, ik las Berlin Neukolie….

  5. Kenmerk van de democratische meerderheid is het verachten van het eigen ras zodra ze exemplaren tegen komt die anders zijn dan zij. En dienst nemen bij die meerderheid belooft een aangename loopbaan zonder veel inspanning te worden.

Reacties zijn gesloten.