Schandpaal

Donderdag namiddag namen vier Georgiërs in een Dresdener supermarkt  ‘zelfbediening’ wel heel letterlijk.  Zij ‘vergaten’ te betalen en reden weg.  Het personeel van de supermarkt belde de politie, die de wagen even later tot stilstand kon brengen.  De ‘vakkrachten voor spontane eigendomsoverdracht’ weigerden hun medewerking te tonen toen de agenten nader wilden kennis maken.  Om te verhinderen dat ze het Georgische hazenpad kozen, ketenden (nou ja) de agenten hen vast aan de bomen en een bank in een park in de buurt.   In de auto van de alles-gratis-klanten vonden ze een grote hoeveelheid chocolade, koffie en alcohol.  Nadien vertrokken de dieners met de vakkrachten naar het politiebureau.

Iemand vond de situatie eerder grappig en vond dat ze daar best wat langer hadden mogen verwijlen.  De nieuwe versie van een schandpaal.

diebeJPGWe weten niet of dit geen diplomatisch incident zal uitlokken en of Georgië nu nog wel lid wil worden van de EU…

 

3 gedachten over “Schandpaal

 1. Ik vrees dat het Euro-parlement zijn verontschuldigingen zal aanbieden aan Georgie en aub toch lid wil worden van de grote Eurofamilie (van zatte Rita)
  Het is een duidelijke schending van de mensenrechten die “vergeten te betalers” meer dan 24 uur aan de schandpaal te plaatsen terwijl ze onder toezicht van de politie mogen bekogeld worden met rotte eieren en tomaten . Tenslotte alles beruste op de vergetelheid van te betalen . Het gebruik van “de modern schandpaal ” is wel van toepassing voor al diegene die zich verzetten tegen de vloedgolf van vreemdelingen die kunnen niet genoeg vernederd en gestraft worden .

 2. Als de Mensenrechtenclub dat maar niet te weten komt, want je mag niemand vernederen. Hoog tijd trouwens voor een tegenhanger: de Mensenplichtenclub.

 3. Toch prachtig en leerzaam voor onze jeugd dat ”open grenzen” beleid.
  Ik ben er zeker van dat wij maar 5% vernemen over de misdaden gepleegd door vreemdelingen en zeggen dat we dat ALLEMAAL te danken hebben aan een paar honderd EU misdadigers!
  De zwaarste straf is nog te licht voor dat EU gespuis. Nooit heb ik iets of iemand gehaat maar dat EU gespuis staat op plaats 1 met stip ze verslaan zelfs de islamieten en dat wil al wat zeggen, dan moet je het toch enorm slecht doen is het niet?
  Die EU troep moet uitgeschakeld worden en alles hersteld worden in de toestand voor die misdadigers onze landen hebben vernietigd
  De euro heeft enorm veel armoede gebracht.
  De open grenzen hebben enorm voor misdaad gebracht.
  De EU heeft enorm veel profitariaat en parasitisme gebracht.

Reacties zijn gesloten.